Strokovni sodelavec za pozavarovanje (m/ž) v Poslovnem centru za pozavarovanje

Datum objave: 20.08.2021

Zavarovalna skupina Sava je prodorna slovenska zavarovalna skupina, ki je prisotna na več kot 100 zavarovalnih in pozavarovalnih trgih sveta. Ključne odlike matične družbe Sava Re so 40-letna tradicija, mednarodno priznan ugled ter uspešnost in stabilnost poslovanja. Družba nudi pozavarovalne storitve več kot 3500 partnerjem po vsem svetu. Na področju zavarovalništva ima Sava Re v lasti več zavarovalnih in nezavarovalnih družb ter je ena večjih zavarovalnih skupin na območju Jugovzhodne Evrope.

K sodelovanju vabimo novega sodelavca na delovno mesto strokovni sodelavec za pozavarovanje (m/ž) v Poslovnem centru za pozavarovanje, in sicer za področje sklepanja pozavarovanj

Ponujamo vam delo v dinamičnem in ustvarjalnem delovnem okolju z mednarodno komponento, timsko delo in možnosti za strokovno usposabljanje in izobraževanje.

Področje dela vključuje:

  • prevzem rizika v pozavarovanje (sklepanje pozavarovalnih pogodb)
  • analiziranje prejetih ponudb pozavarovanj
  • komunikacija in vzdrževanje odnosov s cedenti in posredniki
  • izdelava analiz in sodelovanje pri razvoju zavarovalnih produktov s cedenti
  • sodelovanje pri reševanju škod s cedenti in posredniki
  • strokovna pomoč cedentom
  • opravljanje sorodnih del in nalog, ki so povezane z deli in nalogami po tem opisu, če tako določi nadrejeni.

Kandidat mora imeti višjo/visokošolsko strokovno izobrazbo ali izobrazbo univerzitetnega programa (1. bolonjska stopnja) ekonomske, pravne, tehnične ali druge ustrezne smeri (VI/1,2) in vsaj 1-3 leta delovnih izkušenj.

Od vas pričakujemo aktivno znanje angleškega jezika in znanje uporabe osebnega računalnika, še posebej napredno znanje MS Office Excela. Zaželena so znanja in izkušnje s področja pozavarovanja in znanje dodatnega tujega jezika.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas s polnim delovnim časom ter poskusno dobo 6-ih mesecev.

Če želite svoje izkušnje in znanje deliti z nami,  ste sposobni sodelovanja in komuniciranja, odzivanja na spremembe, ste natančni in zanesljivi, vas vabimo, da se nam predstavite z življenjepisom in opisom dosedanjih poklicnih uspehov.

Vloge pričakujemo do 12.9.2021 po elektronski pošti na naslov: zaposlitev@sava-re.si, s pripisom STROKOVNI SODELAVEC ZA POZAVAROVANJE.

 

sava re

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.