SAMOSTOJNI PROGRAMER/PROGRAMERKA

Datum objave: 20.09.2021

Podjetje GOSTOL-GOPAN d.o.o iz Nove Gorice že več kot 70 let zagotavlja celovite rešitve, na področju industrijskih linij za učinkovito proizvodnjo kruha in pekovskega peciva. Z vizijo fleksibilnosti in inovativnosti v zadnjih letih zelo uspešno prodiramo na nova tržišča in širimo svoje poslovanje ter smo med vodilnimi proizvajalci celovitih industrijskih linij.

Izkoristiti priložnost in pustiti svoj pečat v podjetju, ki postavlja nove trende v pekarski industriji in se prijavi na delovno mesto:

SAMOSTOJNI PROGRAMER/PROGRAMERKA

OPIS DELOVANEGA MESTA

Zadolžen boš za razvoj in pripravo programskih (PLC) in vizualizacijskih (HMI, SCADA) rešitev za avtomatizirane linije za peko kruha. S pripravljeno rešitvijo se izvede zagon na objektih. Pretežno uporabljamo opremo SIEMENS S7-1500.

siemens goston - gocom

Delo vključuje tudi sodelovanje z drugimi oddelki v podjetju pri razvoju novih strojev, aplikacij, linij za peko različnih tipov kruhov.

PRIČAKUJEMO

  • Inženirja ali inženirko elektrotehniške smeri z dobrimi inženirskimi sposobnostmi
  • Dobre komunikacijske sposobnosti in znanje angleškega jezika
  • Zaželene so osnovne izkušnje iz programiranja logičnih krmilnikov (nudimo možnosti dodatnih izobraževanj za začetnike)
  • Pripravljenost za delo na terenu v tujini

PONUJAMO

  • Polni delovni čas, s preizkusnim rokom
  • Delo v motivirani in dinamični ekipi razvojnikov
  • Nenehno učenje in RAZVOJ ter izobraževanje tako na delovnem mestu, kot tudi pri naših partnerjih (SIEMENS, LENZE)
  • Raznoliko, prilagodljivo, podporno ekipo sodelavcev

PRIJAVA NA DELAVNO MESTO

Če se torej želiš pridružiti podjetju, ki je med vodilni proizvajalci industrijskih linij za pekarsko industrijo nam pošlji kratko motivacijsko pismo in življenjepis na: zaposlitev@gostolgroup.eu

 

gostol logo +

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.