CENTRALNA TEHNIŠKA KNJIŽNICA UNIVERZE V LJUBLJANI

Samostojni strokovni delavec m/ž

Datum objave: 20.09.2021

V CTK je razpisano delovno mesto SAMOSTOJNEGA STROKOVNEGA DELAVCA VII/2(I), ki bo zadolžen/a za strokovno področje ELEKTROTEHNIKE, INFORMATIKE in RAČUNALNIŠTVA.
 

Podroben opis delovnega mesta: Izbor in urejanje knjižničnih zbirk s področj elektrotehnike, informatike in računalništva, vsebinska obdelava gradiva s teh področij, informacijske poizvedbe in posredovanje strokovnih informacij, sodelovanje pri bibliografski obdelavi in vrednotenju znanstvenih del, ostale naloge, ki vsebinsko sodijo v širše strokovno področje delovnega mesta.

 

Izobrazba po Klasius:  170  visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., 0713    Elektrotehnika in energetika 

Alternativna izobrazba:  170 visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., 0619   Informacijske in komunikacijske tehnologije (IKT), drugo 

 

Več informacij lahko najdete na spletni strani.

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.