SIQ - Slovenski institut za kakovost in meroslovje

Študentsko delo

Datum objave: 06.10.2021

SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana, kot mednarodno uveljavljena institucija z dolgoletno tradicijo tudi v študijskem letu 2021/2022 vabi k sodelovanju študente Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani s ponudbo opravljanja študentskega dela.

 

Za delo v laboratorijih na področju varnosti in elektromagnetike iščemo več marljivih, vestnih in odgovornih študentov za pomoč pri izvajanju električnih meritev in preskušanju varnosti elektronskih naprav po mednarodnih standardih.

 

Delujemo tako v Sloveniji kot v tujini, zato je delo dinamično, polno izzivov in ponuja možnost za rast in napredovanje.

 

K prijavi vabimo študente univerzitetnega ali visokošolskega študijskega programa elektrotehnike in elektronike, ki želijo pridobiti delovne izkušnje. Zaželeno je poznavanje osnov elektrotehnike, računalniška in matematična pismenost, dobro znanje angleščine, ročne spretnosti, samoiniciativnost in sposobnost reševanja problemov. Začetna bruto urna postavka je 7,00 €.

 

 

Nudimo vam:

  • fleksibilen delovni čas,
  • prilagajanje študentskega dela študijskim obveznostim,
  • for free kava, sadje, čaj …
  • zanimivo delo s strokovnjaki področja,
  • možnost dodatnega izobraževanja.

 

Kaj delamo, si lahko ogledate na spodnji povezavi

 

Študentom v času študija nudimo opravljanje obveznega praktičnega izobraževanja. Študentom, ki se izkažejo v času študentskega dela, po končanem študiju ponudimo možnost zaposlitve.

 

Interesenti pošljite ponudbo za študentsko delo z življenjepisom (CV) na elektronski naslov kadri@siq.si. V življenjepisu navedite vaše osebne in kontaktne podatke, podatke o izobrazbi, smeri in ravni študija ter  dosedanjih delovnih izkušnjah. Izbor bo opravljen na podlagi predhodnih razgovorov s kandidati.

 

Dodatne informacije v zvezi s študentskim delom so na voljo v kadrovski službi SIQ Ljubljana, telefon: 01 4778 114, kontaktna oseba Urška Podgoršek (kadri@siq.si).

 

PRIDITE IN SE PREPRIČAJTE – ZANIMIVO JE!

siq 1

siq 2