Študentsko delo

Datum objave: 10.10.2021

V A1 dajemo poudarek na strokovni razvoj zaposlenih. Usmerjeni smo v pridobivanje veščin  prihodnosti, kot so: Marketing Automation, Advanced Analytics & AI, Process Automation, Agility in  5G. 

Pri tem uporabljamo različna okolja in programske jezike, med najbolj pogoste spadajo Java,  Python, HTML, CSS, Javascript, Ajax, SQL. 

V svoje okolje, bi radi vključili mlade in nadobudne talente, ki se želite učiti novih veščin  prihodnosti, spoznavati delo pod mentorskim vodenjem, s ciljem, da čim prej postanete  vrhunski strokovnjaki.  

Se želiš preizkusiti in spoznati področja IT operative ali razvoja; morda IT infrastrukture ali  jedrnega omrežja; IP omrežja ali pa morda področje podatkovne analitike in strojnega učenja?  

Če: 

∙ se vidiš v zgornjem opisu, 

∙ si študent zadnjih letnikov študija katere izmed tehničnih ali IT usmerjenih fakultet,  

∙ najdeš poleg študija tudi čas za pripravo na kasnejšo zaposlitev, 

∙ si radoveden, željan novih znanj, 

∙ verjameš, da bo svet hitrejši s tehnologijo 5G in da bo umetna inteligenca spremenila način našega življenja, želiš izkušnje in znanje pridobivati v sproščenem okolju, s poudarkom na  ekipnem delu,… 

….si pravi za nas! 

Pošljite kratko prijavo preko spletne strani do 18.10.2021 ali na zaposlitev@a1.si. 

 

Ponujamo delo v naprednem delovnem okolju, z učenjem in razvojem pod vodstvom mentorja.  Spoznal boš lahko različna področja dela, skupaj bomo definirali kje bi lahko najbolj razvil svoje  talente. 

Po zaključku uspešnega študentskega sodelovanja, je možnost tudi redne zaposlitve.

A1 logo

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.