Novica

DIR 2023

3.3.2023

Od 28. do 30. marca bo na naši fakulteti potekal robotski hekaton DIR23, na katerem lahko sodelujejo vsi študenti Univerze v Ljubljani. Izziv, ki ga je Laboratorij za robotiko pripravil v sodelovanju s podjetjem Iskraemeco, je aktualen problem iz industrije, povezan z manipulacijo in pakiranjem izdelkov. Študentje bodo na dogodku pridobili potrebne veščine za hitro in uspešno integracijo robotskih tehnologij.

Dogodek se ponaša z nagradnim skladom za najboljše tri ekipe. Med seboj bo tekmovalo 5 skupin, vsaka skupina ima od 2 do 5 članov. Možne so prijave zaključenih skupin, kot tudi posameznikov, ki jih bomo v skupine razdelili organizatorji.

Prijave ekip so odprte do 17. marca (prijave se zbirajo na naslovu dnevirobotike@robo.fe.uni-lj.si). Pri prijavi v kratkih alinejah zapišite še vaše izkušnje, kompetence in razloge za navdušenje nad robotiko.

DIR23 je odlična priložnost za študente, da pokažejo svoje talente in se naučijo novih robotskih spretnosti, ter navežejo stike s strokovnjaki iz industrije.

Več o dogodku lahko izveste na tej povezavi.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411