Informacije za udeležence

Pred taborom

Prosimo, da izpolnjeno in podpisano IZJAVO (če nisi polnoleten/a, jo podpišejo starši) pošlješ najkasneje 8 dni pred začetkom tabora, na naslov:

Fakulteta za elektrotehniko
»Poletni tabor inovativnih tehnologij«
Tržaška 25
1000 Ljubljana

ali skenirano v PDF na elektronski naslov poletnitabor@fe.uni-lj.si.

Ponedeljek

Sprejem in registracija udeležencev poletnega tabora se bosta odvila ob 7.30 v avli fakultete. Do 8.15 bo potekala registracija udeležencev poletnega tabora, ob prihodu poiščite mizo z napisom delavnice, na katero ste se prijavili. Ob 8.15 v predavalnici P1 sledi uvod v tabor in predavanje o varstvu pri delu, nato pa udeleženci začnejo z delom v laboratorijih. Prvi dan delavnice se zaključi ob 15. uri.

S programom na fakulteti oziroma delavnicah bomo zaključili ob 15.00.

Program od torka do petka

Vse dni se poletni tabor prične ob 9. uri v laboratorijih Fakultete za elektrotehniko, v avli fakultete bo mentor prevzel svoje skupine. Delavnice se vsak dan zaključijo ob 15. uri, v petek bo med 14. in 15. uro v nekaterih delavnicah potekala predstavitev rezultatov dela po delavnicah in zaključek.

Kosila bodo potekala med 12.00 in 13.30 v restavraciji Fakultete za elektrotehniko. Razpored kosil bo objavljen v času tabora na video zaslonu v avli fakultete.

Med poletnim taborom moraš imeti urejeno zdravstveno zavarovanje in veljaven osebni dokument.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411