RestavracijaUL FE

Restavracija UL FE bo od 23. decembra 2024 do 3. januarja 2025 zaprta.

 

Zaradi zagotavljanja nemotenega izvajanja pedagoškega procesa je za zunanje goste restavracija UL FE odprta od 12.30 dalje.

Tedenski meni od 6. do 10. januarja

  • meni 1 (perutnina): zelenjavna kremna juha, začinjene piščančje kračke pire krompir,pečena buča, sestavljena solata
  • meni 2 (rdeče meso): zelenjavna kremna juha, pleskavica na žaru, pomess frites,ajvar, sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): zelenjavna kremna juha, ocvrti zrezek v panko drobtinah, riž s čičeriko in paradižnikom pečena buča, sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): zelenjavna kremna juha, mladi sir iz žara, riž s čičeriko in paradižnikom,pečena buča sestavljena solata.
  • meni 5 (testenine): zelenjavna kremna juha, testenine s tuno in olivami sestavljena solata
  • meni 6 (enolončnica): jota s suhim mesom, sladica ali sestavljena solata
  • meni 7 (solata): grahova juha z rižem, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina): zeljna juha s krompirjem, pečen piščanec pekovski krompir  sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): zeljna juha s krompirjem, goveji čevapčiči, pekovski krompir,ajvar,kajmak sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): zeljna juha s krompirjem, zrezek v omaki s kaprami in paradižnikom, krompirjevi njoki sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): zeljna juha s krompirjem, ocvrti kanelon s špinačo in sirom, tribarvni riž,tatarska omaka sestavljena solata.
  • meni 5 (testenine): zeljna juha s krompirjem, testenine po mediteransko, sestavljena solata
  • meni 6 (enolončnica): bobiči s suhim mesom, sladica ali sestavljena solata
  • meni 7 (solata): zeljna juha s krompirjem, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina): cvetačna juha , puranov file z medom in limono, žlebasti krompir,brstični ohrovt po poljsko, sestavljena solata
  • meni 2 (rdeče meso): cvetačna juha, pečenica, krompirjevi žganci,kisla repa, sestavljena solata.
  • meni 3 testenine): cvetačna juha, bučkina lazanja, sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): zelenjavna mineštra tortilija s tofujem, basmati riž,sirova omaka sestavljena solata.
  • meni 5 (riba): cvetačna juha, gratiniran file romba z bučko in sirom,maslen krompir sestavljena solata
  • meni 6 enolončnica):, krompirjev golaž s kranjsko klobaso, sladica
  • meni 7 (solata): cvetačna juha, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina): zelenjavna mineštra , piščančji file v koruznem ovoju, maslen riž,bbq omaka, sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): zelenjavna mineštra, čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, sestavljena solata.
  • meni 3 rdeče meso): zelenjavna mineštra , ombolo na žaru, pomess frites sestavljena solata.
  • meni 4 (testenine): zelenjavna mineštra testenine z gobicami, sestavljena solata.
  • meni 5 (vege): zelenjavna mineštra zavitek s sladkim krompirjem in špinačo,čebulni obročki,lečina omaka  sestavljena solata
  • meni 6 (solata): zelenjavna mineštra, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina) goveja ali gobova juha, puranji zrezek z arašidi, testenine, sestavljena solata
  • meni 2 (rdeče meso): goveja ali gobova juha, govedina iz juhe, pražen krompir,kremna špinača, sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): goveja ali gobova juha, chili con carne,basmati riž načo sir in čips sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): goveja ali gobova juha čičirikini ocvrtki,brokoli z mandlji,korenčkov pire sestavljena solata.
  • meni 5 (testenine): goveja ali gobova juha, testenine s pršutom in zelenjavo sestavljena solata

Delovni čas in kontakt

Delovni čas

Od ponedeljka do četrtka med 7.00 in 14.30, izdaja kosil poteka med 10.30 in 14.30.

Ob petkih med 7.00 in 14.00, izdaja kosil poteka med 10.00 in 14.00.

Kontakt

Delicije d.o.o.
Poljanski nasip 2
1000 Ljubljana

P.E.: MENZA FE
Tržaška cesta 25
1000 Ljubljana

Telefonska številka: 01/ 476 84 04

Vodja kuhinje: Žiga Sečnik

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411