RestavracijaUL FE
Zaradi zagotavljanja nemotenega izvajanja pedagoškega procesa je za zunanje goste restavracija UL FE odprta od 12.30 dalje.
Tedenski meni od 20. do 24. januarja
- meni 1 (perutnina): juha iz rdeče leče, piščančji file na žaru, dollar chips, pečena zelenjava, sestavljena solata
- meni 2 (mleto meso): juha iz rdeče leče, gurmanska pleskavica, dollar chips,kajmak, sestavljena solata.
- meni 3 (rdeče meso): juha iz rdeče leče, rižota s korenjem,grahom in svinjskim mesom, sestavljena solata.
- meni 4 (vege): juha iz rdeče leče, ajdova kaša z gobicami sestavljena solata.
- meni 5 (testenine): juha iz rdeče leče, testenine z bučkami in šampinjoni, sestavljena solata
- meni 6 (enolončnica): pašta fižol, sladica ali sestavljena solata
- meni 7 (solata): juha iz rdeče leče, solata s tuno ali piščancem, sladica
- meni 1 (perutnina): korenčkova s kruhovimi kockami, pečeno piščančje bedro, krompirjevi krhlji sestavljena solata
- meni 2 (mleto meso): korenčkova s kruhovimi kockami, krompirjeva musaka z mesom, kremna špinača, sestavljena solata.
- meni 3 (rdeče meso): korenčkova s kruhovimi kockami, kotlet na žaru, zelenjavni riž,kuhana zelenjava sestavljena solata.
- meni 4 (vege): korenčkova s kruhovimi kockami ,ocvrti sir, zelenjavni riž,kuhana zelenjava sestavljena solata.
- meni 5 (testenine): korenčkova s kruhovimi kockami, testenine z lososom, sestavljena solata
- meni 6 (enolončnica): boranja z lepinjo, sladica ali sestavljena solata
- meni 7 (solata): korenčkova s kruhovimi kockami, solata s tuno ali piščancem, sladica
- meni 1 (perutnina): koruzna juha s korenjem in jajcem , piščančji dunajski zrezek, pire krompir,tatarska omaka, sestavljena solata
- meni 2 (rdeče meso): koruzna juha s korenjem in jajcem, zrezek v naravni omaki, riž z grahom,šampinjoni na špinači, sestavljena solata.
- meni 3 rdeče meso): koruzna juha s korenjem in jajcem, segedin golaž,slan krompir, sestavljena solata.
- meni 4 (vege koruzna juha s korenjem in jajcem skutin štrukelj, žafranova omaka,šampinjoni na špinači sestavljena solata.
- meni 5 (riba): koruzna juha s korenjem in jajcem, pečena postrv v koruzni srajčki,maslen krompir sestavljena solata
- meni 6 enolončnica):, vampi,kruhov cmok sladica
- meni 7 (solata): koruzna juha s korenjem in jajcem, solata s tuno ali piščancem, sladica
- meni 1 (perutnina): zelenjavna mineštra , puranov zrezek v sirovi omaki, krompirjevi njoki, sestavljena solata
- meni 2 (mleto meso): zelenjavna mineštra, tortilija z mletim mesom, zelenjavni riž,paradižnikova omaka, sestavljena solata.
- meni 3 rdeče meso): zelenjavna mineštra , goveji ragu stroganov, kremna polenta sestavljena solata.
- meni 4 (testenine): zelenjavna mineštra makaronovo meso, sestavljena solata.
- meni 5 (vege): zelenjavna mineštra zelenjavna pita,pečena cvetača,paradižnikova omaka sestavljena solata
- meni 6 (solata): zelenjavna mineštra, solata s tuno ali piščancem, sladica
- meni 1 (perutnina) goveja ali gobova juha, piščančji b.k.k. v naravni omaki, zelenjavni riž, sestavljena solata
- meni 2 (rdeče meso): goveja ali gobova juha, govedina iz juhe, pražen krompir,kremna špinača, sestavljena solata.
- meni 3 (rdeče meso): goveja ali gobova juha, svinjski zrezek po dunajsko,francoska solata sestavljena solata.
- meni 4 (vege): goveja ali gobova juha nadevane bučke,slan krompir sestavljena solata.
- meni 5 (riba): goveja ali gobova juha orada na žaru,slan krompir,tržaška omaka,sestavljena solata
Delovni čas in kontakt
Delovni čas
Od ponedeljka do četrtka med 7.00 in 14.30, izdaja kosil poteka med 10.30 in 14.30.
Ob petkih med 7.00 in 14.00, izdaja kosil poteka med 10.00 in 14.00.
Kontakt
Delicije d.o.o.
Poljanski nasip 2
1000 Ljubljana
P.E.: MENZA FE
Tržaška cesta 25
1000 Ljubljana
Telefonska številka: 01/ 476 84 04
Vodja kuhinje: Žiga Sečnik