RestavracijaUL FE

Zaradi zagotavljanja nemotenega izvajanja pedagoškega procesa je za zunanje goste restavracija UL FE odprta od 12.30 dalje.

Tedenski meni od 26. februarja do 1. marca

  • meni 1 (perutnina): brokolijeva kremna juha, piščančje stegno s paradižnikom in sirom, krompirjevi krhlji, sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): brokolijeva kremna juha, mesni polpet, riž s koruzo, sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): brokolijeva kremna juha, ombolo na žaru, krompirjevi krhlji,zelenjava na maslu sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): brokolijeva kremna juha, ocvrti šampinjoni, krompirjevi krhlji,zelenjava na maslu sestavljena solata.
  • meni 5 (testenine): brokolijeva kremna juha, testenine z lignji, sestavljena solata
  • meni 6 (enolončnica): jota s kislim zeljem, solata ali sladica
  • meni 7 (solata): brokolijeva kremna juha, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina): porova juha s krompirjem, ocvrti piščančji file z bučnimi semeni in parmezanom, tribarvni riž z grahom  sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): porova juha s krompirjem, čevapčiči, pommes frites, ajvar sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): porova juha s krompirjem, dušena govedina, kruhov cmok sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): porova juha s krompirjem,cvetačni narastek, tribarvni riž z grahom,paradižnikova omaka sestavljena solata.
  • meni 5 (testenine): porova juha s krompirjem, testenine carbonara, sestavljena solata
  • meni 6(enolončnica): pasulj s suhim mesom, solata ali sladica
  • meni 7 (solata): porova juha s krompirjem, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina): čičirikina kremna juha , marinirano piščančje nabodalo, kus kus,jajčevci z jogurtom, sestavljena solata
  • meni 2 (rdeče meso): čičirikina kremna juha, svinjska krača, krompir z gomoljno zelenjavo, sestavljena solata.
  • meni 3 testenine): čičirikina kremna juha, špinačna lazanja, sestavljena solata.
  • meni 4 vege): čičirikina kremna juha, zelenjavni zavitek , pečene bučke s špinačo,sladek krompir sestavljena solata.
  • meni 5 riba: čičirikina kremna juha, file romba,pečene bučke s špinačo,sladek krompir sestavljena solata.
  • meni 6(enolončnica): bograč, solata ali sladica
  • meni 7 solata): čičirikina kremna juha, solata s piščancem ali tuno, dnevna sladica

  • meni 1 (perutnina): zelenjavna mineštra , piščančja tortilija, zelenjavni riž,sirova omaka, sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): zelenjavna mineštra, krvavica, matevž,kislo zelje, sestavljena solata.
  • meni 3 rdeče meso): zelenjavna mineštra , zrezek v gorčični omaki, špinačni rezanci sestavljena solata.
  • meni 4 (testenine): zelenjavna mineštra testenine po mediteransko  sestavljena solata.
  • meni 5 (vege): zelenjavna mineštra ocvrti jajčevci,pire krompir,brokoli,sirova omaka, sestavljena solata
  • meni 6 (solata): zelenjavna mineštra, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina) goveja ali gobova juha, pečen piščanec, dollar chips,brstični ohrovt, sestavljena solata
  • meni 2 (rdeče meso): goveja ali gobova juha, govedina iz juhe, pražen krompir,kremna špinača, sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): goveja ali gobova juha, ocvrti mesni kanelon,dollar chips sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): goveja ali gobova juha riževi polpeti s špinačo in sirom,čičirikin pire,paradižnikova omaka sestavljena solata.
  • meni 5 (testenine): goveja ali gobova juha, testenine s piščancem,zelenjavo in šampinjoni sestavljena solata
  • meni 6 (riba): goveja ali gobova juha pečen oslič,pražen krompir,kremna špinača,sestavljena solata

Delovni čas in kontakt

Delovni čas

Od ponedeljka do četrtka med 7.00 in 14.30, izdaja kosil poteka med 10.30 in 14.30.

Ob petkih med 7.00 in 14.00, izdaja kosil poteka med 10.00 in 14.00.

Kontakt

Delicije d.o.o.
Poljanski nasip 2
1000 Ljubljana

P.E.: MENZA FE
Tržaška cesta 25
1000 Ljubljana

Telefonska številka: 01/ 476 84 04

Vodja kuhinje: Žiga Sečnik

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411