Restavracija UL FE

Zaradi zagotavljanja nemotenega izvajanja pedagoškega procesa je za zunanje goste restavracija UL FE odprta od 12.30 dalje.

 

Restavracija bo zaprta od 14. julija do 15. avgusta.

Tedenski meni od 7. do 11. julija

  • meni 1 (perutnina): zelenjavna kremna juha, puranji zrezek v sirovi omaki, testenine,kuhana zelenjava sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): zelenjavna kremna juha, goveja pleskavica, krompirjevi krhlji, sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): zelenjavna kremna juha, rižota s korenjem,papriko in svinjskim mesom, sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): zelenjavna kremna juha, ajdova kaša z gobicami sestavljena solata.
  • meni 5 (testenine): zelenjavna kremna juha, testenine s tuno, sestavljena solata
  • meni 6(solata): zelenjavna kremna juha, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina): korenčkova s kruhovimi kockami, marinirano piščančje bedro z mehiškimi začimbami, ocvrti krompirček  sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): korenčkova s kruhovimi kockami, krompirjeva musaka z mesom, kremna špinača, sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): korenčkova s kruhovimi kockami, svinjski zrezek na žaru, ješprenj z zelenjavo sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): korenčkova s kruhovimi kockami ,ocvrti sir, ameriška solata sestavljena solata.
  • meni 5 (solata): korenčkova s kruhovimi kockami, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina): grahova juha , piščančji zrezek po pariški, pire krompir,tatarska omaka, sestavljena solata
  • meni 2 (rdeče meso): grahova juha, zrezek v gorčični omaki, riž z grahom,šampinjoni na špinači, sestavljena solata.
  • meni 3 rdeče meso): grahova juha, testenine z bolonjsko omako, sestavljena solata.
  • meni 4 (vege grahova juha skutin štrukelj, žafranova omaka,šampinjoni na špinači sestavljena solata.
  • meni 5 (riba): grahova juha, ocvrti oslič,krompirjeva solata sestavljena solata
  • meni 6 (solata): grahova juha, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina): zelenjavna mineštra , puranov zrezek s šparglji, zelenjavni riž, sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): zelenjavna mineštra, čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, sestavljena solata.
  • meni 3 (testenine): zelenjavna mineštra makaronovo meso, sestavljena solata.
  • meni 4(vege): zelenjavna mineštra zelenjavni pita,pečena cvetača,paradižnikova omaka sestavljena solata
  • meni 5 (solata): zelenjavna mineštra, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina) goveja ali gobova juha, piščančja tortilija, zelenjavni riž ,grški jogurt s feto sestavljena solata
  • meni 2 (rdeče meso): goveja ali gobova juha, govedina iz juhe, pražen krompir,kremna špinača, sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): goveja ali gobova juha, svinjska krača, pražen krompir sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): goveja ali gobova juha nadevani jajčevci,slan krompir sestavljena solata.
  • meni 5 (riba): goveja ali gobova juha orada na žaru,slan krompir,tržaška omaka,sestavljena solata

Delovni čas in kontakt

Delovni čas

Od ponedeljka do četrtka med 7.00 in 14.30, izdaja kosil poteka med 10.30 in 14.30.

Ob petkih med 7.00 in 14.00, izdaja kosil poteka med 10.00 in 14.00.

Kontakt

Delicije d.o.o.
Poljanski nasip 2
1000 Ljubljana

P.E.: MENZA FE
Tržaška cesta 25
1000 Ljubljana

Telefonska številka: 01/ 476 84 04

Vodja kuhinje: Žiga Sečnik

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411