Za mlade

študij, dogodki, zabava in izobraževanja z različnih področij elektrotehnike in multimedije

Poletni tabor inovativnih tehnologij

Preberi več

Dogodki za šolarje in dijake

Na Fakulteti za elektrotehniko se zavedamo, da mladi, ki jih zanima področje tehnologij, v okviru rednih šolskih vsebin nimajo dostopa do vseh znanj in opreme s katerimi bi razvijali svoje interese in potenciale. V ta namen na fakulteti organiziramo raznovrstne dogodke in izobraževanja z različnih področij elektrotehnike in multimedije, prilagojene ciljni publiki.

Poletni tabor inovativnih tehnologij

Na Fakulteti za elektrotehniko vsako poletje organiziramo Poletni tabor inovativnih tehnologij. V enem tednu ustvarimo že čisto prave izdelke, ki nam koristijo doma, v šoli ali ob zabavi s prijatelji. Poleg poučnih in zabavnih delavnic se odpravimo tudi na nekaj ekskurzij v visokotehnološka podjetja in ustanove.

Tekmovanje v znanju tehnologij

Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani je organizator Tekmovanja v znanju tehnologij, ki je namenjeno učencem 8. in 9. razredov osnovnih šol.

OpenLab Kranj

OpenLab smo mladi. Mladi iz Kranja in vse Gorenjske, ki drugim mladim ponujamo znanja z najrazličnejših tehnoloških področij. OpenLab je inovativno okolje, kjer mladi lahko ustvarjajo, eksperimentirajo, se učijo novih veščin, obiskujejo redne delavnice, predavanja, se lotevajo zanimivih projektov in spoznajo različne karierne možnosti.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411