RestavracijaUL FE

Zaradi zagotavljanja nemotenega izvajanja pedagoškega procesa je za zunanje goste restavracija UL FE odprta od 12.30 dalje.

Tedenski meni od 24. do 28. marca

  • meni 1 (perutnina): brokolijeva kremna juha, piščančje stegno s paradižnikom in sirom, krompirjevi krhlji, sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): brokolijeva kremna juha, mesni polpet, kvinoja z zelenjavo, sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): brokolijeva kremna juha, ombolo na žaru, krompirjevi krhlji,zelenjava na maslu sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): brokolijeva kremna juha, ocvrti šampinjoni, kvinoja z zelenjavo sestavljena solata.
  • meni 5 (testenine): brokolijeva kremna juha, testenine alfredo s piščancem, sestavljena solata
  • meni 6 (enolončnica): jota s kislo repo, sladica ali solata
  • meni 7 (solata): brokolijeva kremna juha, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina): kosmičeva juha, puranji zrezek v siciljanski omaki z olivami, tribarvni riž z grahom ,pečena paprika sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): kosmičeva juha, čevapčiči, pommes frites, ajvar,čebulica sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): kosmičeva juha, dušena govedina, kruhov cmok sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): kosmičeva juha,cvetačni narastek, tribarvni riž z grahom,bučni pire sestavljena solata.
  • meni 5 (testenine): kosmičeva juha, testenine carbonara, sestavljena solata
  • meni 6 (enolončnica): pasulj s suhim mesom, sladica ali solata
  • meni 7 (solata): kosmičeva juha, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina): čičirikina kremna juha , marinirano piščančje nabodalo, kus kus po mediteransko,grški jogurt s feto, sestavljena solata
  • meni 2 (rdeče meso): čičirikina kremna juha, svinjska krača, zapečen krompir, sestavljena solata.
  • meni 3 testenine): čičirikina kremna juha, špinačna lazanja, sestavljena solata.
  • meni 4 vege): čičirikina kremna juha, zelenjavni zavitek , pečene bučke s špinačo, sladek krompir sestavljena solata.
  • meni 5 (riba): čičirikina kremna juha, file romba,pečene bučke s špinačo,sladek krompir sestavljena solata.
  • meni 6 (enolončnica): bograč, sladica ali solata
  • meni 7 (solata): čičirikina kremna juha, solata s piščancem ali tuno, dnevna sladica

  • meni 1 (perutnina): zelenjavna mineštra , piščančja tortilija, zelenjavni riž,kisla smetana s čilijem, sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): zelenjavna mineštra, čufti v paradižnikovi omaki,pire krompir, sestavljena solata.
  • meni 3 rdeče meso): zelenjavna mineštra , zrezek v čebulni omaki, špinačni rezanci sestavljena solata.
  • meni 4 (testenine): zelenjavna mineštra testenine z lignji   sestavljena solata.
  • meni 5 (vege): zelenjavna mineštra ocvrte bučke,pire krompir,brokoli, sestavljena solata
  • meni 6 (solata): zelenjavna mineštra, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina) goveja ali gobova juha, pečen piščanec, dollar chips,brstični ohrovt, sestavljena solata
  • meni 2 (rdeče meso): goveja ali gobova juha, govedina iz juhe, pražen krompir,kremna špinača, sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): goveja ali gobova juha, ocvrti mesni kanelon,dollar chips sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): goveja ali gobova juha riževi polpeti s špinačo in sirom,čičirikin pire,paradižnikova omaka sestavljena solata.
  • meni 5 (riba): goveja ali gobova juha pečen losos,pražen krompir,kremna špinača,sestavljena solata

Delovni čas in kontakt

Delovni čas

Od ponedeljka do četrtka med 7.00 in 14.30, izdaja kosil poteka med 10.30 in 14.30.

Ob petkih med 7.00 in 14.00, izdaja kosil poteka med 10.00 in 14.00.

Kontakt

Delicije d.o.o.
Poljanski nasip 2
1000 Ljubljana

P.E.: MENZA FE
Tržaška cesta 25
1000 Ljubljana

Telefonska številka: 01/ 476 84 04

Vodja kuhinje: Žiga Sečnik

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411