Dogodek

Delavnica "Advanced and non-textual tasks with ChatGPT"

Datum objave: 14.10.2024 Datum začetka: 4.11.2024 Ura začetka: 10:00 Lokacija: preko spletne platforme Zoom, obvezna prijava

Delavnica v organizaciji Fakultete za elektrotehnike UL in projekta EuroCC2: “Advanced and non-textual tasks with ChatGPT”.

V ponedeljek, 4. novembra, bo med 10. in 14. uro na platformi Zoom potekala praktična delavnica, kjer boste pridobili nove veščine za reševanje kompleksnih nalog s pomočjo ChatGPT in drugih brezplačnih orodij ter programske opreme. Na delavnici boste odkrili, kako lahko ChatGPT uporabite onkraj običajnih besedilnih odgovorov za avtomatizacijo in poenostavitev zahtevnih nalog, ki so vsakdanji del inženirskega in znanstvenega dela. Raziskovali bomo različne možnosti, kot so skiciranje, 3D grafika, pretvorba predavanj v učna gradiva, generiranje predstavitev ter še mnoge druge zanimive uporabe. Nekaj primerov si lahko ogledate na priloženi sliki.

Delavnica bo potekala v angleščini, obvezna je predhodna prijava. Ne zamudite priložnosti za širitev svojega nabora orodij na področju umetne inteligence.

Prijavite se zdaj, več informacij je na tej povezavi.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411