Delovna mesta

Cosylab - študentsko delo (stalni oglas)

Datum objave: 24.11.2020 Rok za prijavo: 1.8.2023

Datum objave: 25.11.2020

Cosylab je globalno tehnološko podjetje, ki razvija in integrira najsodobnejšo programsko ter strojno opremo za najbolj zahtevne, natančne in napredne sisteme na svetu. Naša programska ter strojna oprema omogočata raziskovalnim inštitutom znanstvene preboje, bolnišnicam boljše zdravljenje raka, organizacijam pa večjo učinkovitost.

Te zanima, kako deluje pospeševalnik delcev? Kaj je fuzijski reaktor? In koliko pospeševalnikov je pravzaprav v CERN-u? Kako deluje protonska terapija zdravljena raka? …če te zanimajo naprave, ki vse to krmilijo in bi se rad o tem nekaj naučil, beri naprej.

V podjetju Cosylab (www.cosylab.com) z veseljem sprejemamo prijave in s tem izkazana zanimanja študentov za pridobivanje študentskih izkušenj v našem podjetju. Cenimo motiviranost, delovno zagnanost, organiziranost pri delu, sposobnost dobrega logičnega in analitičnega razmišljanja, natančnost in dobro znanje angleškega  jezika. Dobrodošle so tudi delovne izkušnje in tehnično znanje, ki si ga pridobil(a) med študijem.

Ponujamo:

  • nenehno dodatno izobraževanje, ki nadgradi in dopolni znanje pridobljeno na univerzi,
  • možnost dolgoročnega sodelovanje, najprej ob študiju, kasneje v obliki zaposlitve,
  • fleksibilen delovnik (skupaj uskladimo želje in se prilagodimo študijskim obveznostim),
  • možnost lepe karierne poti z dobrim plačilom, vezanim na rezultate.

Smo mlada ekipa visokotehnološkega podjetja in nam dobri odnosi, karierna in osebna rast posameznika, sproščeno delovno okolje ter nenazadnje tudi dobro počutje pomenijo zelo veliko.

V kolikor si študent/ka višjega ali zaključnega letnika (dodiplomskega ali podiplomskega študija) in ti študijske obveznosti dopuščajo pridobivanje delovnih izkušenj, tvojo elektronsko prijavo, ki vsebuje CV in motivacijsko pismo z veseljem pričakujemo na https://www.cosylab.com/careers/nothing-on-the-list-for-you/.


Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411