Delovna mesta

Epilog - UX/UI dizajner

Datum objave: 20.3.2023 Rok za prijavo: 1.8.2023

Želiš postati UX/UI ninja? Bi uril svoje mojstrstvo na Epilogovi misiji razvoja nove generacije infrastrukture? Te veseli uporaba najnovejših tehnologij in orodij ter reševanje kompleksnih izzivov? Ti je izziv raziskovanje vedenja uporabnikov ter konceptualno zastavljanje njihovih izkušenj? Sta ti blizu multimedija in estetika?

Prijavi se za študentsko delo UX/UI dizajner (m/ž) ter s svojim znanjem in potencialom uporabnikom po celem svetu zagotovi izjemne izkušnje.

Te skrbi premalo izkušenj? Ni panike, če si ambiciozen, vseeno dobrodošel! Epilogovci imajo realna pričakovanja in vedo, da nisi senior, če si v resnici še študent. Šteje pogum, radovednost, ideje in tvoja volja!

Oglasi se jim na: jobs@epilog.net ali klikni na njihovo spletno stran: https://www.epilog.net/zaposlitev/ux-ui-designer

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411