Delovna mesta

Gibali - sodelavec za delo v inženirski ekipi

Datum objave: 20.3.2023 Rok za prijavo: 1.8.2023

Gibali d.o.o. strojni vid in avtomatizacija, išče sodelavca za delo v inženirski ekipi:

Pričakujemo:

Dokončano vsaj VI. stopnjo izobrazbe elektrotehnične smeri. Prednost imajo ineženirji elektrotehnike s VII stopnjo strokovne ali univerzitetne izobrazbe. Lahko ste tudi študent pred koncem študija.

Pričakovana je visoka pismenost na nivoju izobrazbe v slovenskem jeziku in aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika. Če nimate predhodnjih izkušenj, to za nas nikakor ni omejitev. Če ste vztrajni, potrpežljivi in željni znanja, potem boste izkušnje in znanje dobili pri nas. Naši sodelavci vam bodo svoje znanje in izkušnje z veseljem delili in enako pričakujemo tudi od vas.

Nudimo:

Izredno zanimivo, kreativno delo v prijektnem kolektivu. Z vašo pomočjo bodo stroji, linije ali procesi oživeli. Nudimo vam stimulativno plačilo in glede na rezultate tudi hitro napredovanje.

Prošnjo z življenjepisom pošljite na naslov david.jermol@gibali.com (031 555 401)
Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411