Delovna mesta

[NOVARTIS] Poletno pripravništvo v Novartisu!

Datum objave: 23.5.2024 Rok za prijavo: 10.6.2024

Poletno pripravništvo v Novartisovem korporativnem centru (NOCC) Ljubljana je spet tu!

Vrata Novartisa v Sloveniji so ves čas odprta za vedoželjne nove talente, ki si želite z nami soustvarjati prihodnost medicine. V okviru poletnega pripravništva v Novartisu bomo za obdobje med julijem in septembrom medse sprejeli študente različnih fakultet, ki se bodo spoznali z delovanjem različnih oddelkov znotraj korporativnega centra.

Študentom ponujamo plačano poletno prakso, možnost pridobivanja dragocenih izkušenj, vpogled v delovanje različnih oddelkov znotraj Korporativnega centra ter možnost učenja in mreženja ob zanimivem delu z vrhunskimi strokovnjaki.

K prijavi vabimo študente zadnjega letnika dodiplomskega ali podiplomskega študija, ki so analitični, komunikativni, proaktivni, natančni, imajo veliko željo po učenju in jih zanima delo v farmacevtskem podjetju.

Prijave s priloženim življenjepisom v angleškem jeziku sprejemamo prek spletnega obrazca, najkasneje do 10.6. 2024.

Korporativni center Ljubljana je eden od šestih centrov, ki so strateško razporejeni v šestih mestih v različnih časovnih pasovih – Kuala Lumpur, Hyderabad, Praga, Dublin, Ljubljana in Ciudad de México. Stremimo k operativni odličnosti pri zagotavljanju visokokakovostnih rešitev na področju človeških virov, financ, tveganj in skladnosti, prava, komunikacij, digitalizacije in informacijske tehnologije, proizvodnje in oskrbe (vključno s upravljanjem dobavne verige, tehnologijo proizvodnje in drugimi področji) ter globalnega razvoja zdravil.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411