Štipendije

Razpis kadrovskih štipendij 2023/24 - Salonit Anhovo

Datum objave: 21.6.2023 Rok za prijavo: 1.8.2023

Skupina Salonit je vodili slovenski proizvajalec gradbenega materiala, saj s proizvodnjo visoko kakovostnega cementa in betona izpolnjujemo zahteve najzahtevnejših gradenj. Poleg tega je družba Salonit Anhovo, d. d. center znanj in izkušenj na področju proizvodnje, razvoja, aplikacije in oskrbovanja uporabnikov z visokokakovostnimi in okolju prijaznimi gradbenimi materiali na osnovi mineralnih surovin.

Naša osnovna dejavnost je proizvodnja cementa, ki se odvija v cementarni Salonit Anhovo. Istočasno smo edini proizvajalec cementa v Sloveniji, ponašamo pa se z več kot 100 letno zgodovino in tradicijo. Investicije v preteklih letih so nas pripeljale v sam vrh najmodernejših evropskih cementarn. V letu 2021 smo postavili prvo vodikovo polnilnico v regiji, v letu 2022 pa eno največjih sončnih elektrarn na strehi v Sloveniji. Do leta 2035 načrtujemo razogljičenje proizvodnje cementa z minimalnimi vplivi na okolje.

Štipendistom omogočamo uspešen študij ter pridobivanje praktičnih znanj in izkušenj pri vodilnem proizvajalcu gradbenih materialov v Sloveniji. Polega tega vsako leto omogočamo izvajanje delovnih praks ter na tak način spoznavamo potencialne kandidate in bodoče sodelavce. Eden od načinov sodelovanja z mladimi kadri je tudi nudenje mentorstva in pomoč pri izdelavi raznih seminarskih nalog.

Podrobnejše informacije o prijavi na razpis: www.alpacem.si, kadri@salonit.si, 05 39 21 225

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411