Štipendije

Razpis za štipendije - Iskra

Datum objave: 12.7.2023 Rok za prijavo: 31.8.2023

Vabimo študente in dijake višjih letnikov, da postanete naši štipendisti. V študijskem/šolskem letu razpisujemo naslednje štipendije:

  1. Elektrotehnika (UNI ali VSŠ)
  2. Računalništvo in informatika (UNI ali VSŠ)
  3. Orodjar (srednja šola)
  4. Elektrikar (srednja šola)

Kaj boste pridobili kot naši štipendisti?

  1. Štipendijo v višini od 150 – 400 EUR (višina je odvisno od letnika študija in vašega študijskega uspeha)
  2. Mentorstvo izkušenih strokovnjakov: imeli boste priložnost sodelovati z izkušenimi mentorji iz našega podjetja, ki vam bodo nudili strokovno usmerjanje, nasvete in podporo.
  3. Praktične izkušnje: že tekom študija boste imeli možnost opravljanja plačane prakse v našem podjetju ter pridobivati dragocene izkušnje na delovnem mestu.

Če želite postati del ekipe, ki vam ponuja zanimive izzive ter priložnost za delo v globalnem okolju z naprednimi tehnologijami, izmenjavo znanj med različnimi generacijami in možnost nenehnega razvoja, nam posredujte vašo prijavo z motivacijskim pismom in življenjepisom na kadrovska@iskra.eu.

Za več informacij o razpisu za štipendije nas lahko kontaktirate na kadrovska@iskra.eu ali telefonski številki 070/708-460 (Katja).

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411