Delovna mesta

Renishaw - razvojni inženirji (stalni oglas)

Datum objave: 19.5.2015 Rok za prijavo: 1.8.2023

Načela družbe Renishaw spodbujajo inovativnost, napredek in željo po zagotavljanju celostne podpore strankam po vsem svetu. Nenehno si prizadevajo, da so v njihovem kolektivu talentirani posamezniki, ki jim pomagajo razvijati ideje. Prepričani so, da je to prav tako pomembno kot konstruiranje merilne opreme, kontrolne opreme ali softverja.

Renishaw, ki ima svoje prostore tudi v 4. nadstropju Fakultete za elektrotehniko, vabi k sodelovanju študente in diplomante elektrotehnike ter nudi zaposlitve za delovna mesta razvojnih inženirjev s področij elektrotehnike, računalništva in strojništva.

Več informacij najdete na njihovi spletni strani.


Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411