Returns Agent - student job at Bird Buddy

Datum objave: 6.4.2023 Rok za prijavo: 1.8.2023

Čivjo!

Mineva malo več kot dve leti od našega uspeha na Kickstarterju (najbolj funded projekt v zgodovini Gadgets kategorije, globally!) in vmes smo zrasli v mednarodno ekipo z eno pisarno v Ljubljani in eno v Kalamazooju v Michiganu ter zbrali 8.5 milijonsko investicijo (naš glavni investor je eden najbolj priznanih VC skladov na svetu – General Catalyst (Airbnb, Snapchat, Venmo, Giphy). Launch našega produkta se je sicer odvil leto kasneje kot načrtovano (hardware is hard), ampak najbolj pomembno je, da so naši uporabniki večinoma res navdušeni nad našo pametno krmilnico in da smo glede na povratno informacijo v večini pogledov presegli pričakovanja vseh naših podpornikov. Ob tem trdno verjamemo, da so za uspeh podjetja ključni ljudje – naša ekipa, ki pa potrebuje dodatne okrepitve, da lahko vsem našim uporabnikom nudimo čim kvalitetnejšo tehnično podporo.

Zato trenutno iščemo okrepitve v ekipi, ki skrbi za tehnično podporo uporabnikom. V ekipo vabimo študente/ke elektrotehnične ali sorodnih smeri, ki se bližajo koncu študija in so pripravljeni na dolgoročno sodelovanje. Iščemo nekoga, ki ga zanimata tako software kot hardware in ga veseli delo z napravami. Njegovo/njeno delo bo zajemalo testiranje funkcionalnosti vrnjenih Bird
buddy produktov, ob tem pa bo sodeloval/-a z našima ekipama tehnične podpore in inženiringa.

Pri delu bo veliko uporabljal/-a DHL aplikacijo za tracking in prevzemanje ter vračilo paketov. Želimo si samoiniciativne, prilagodljive in odgovorne osebe z dobro delovno etiko, v zameno za tvoj doprinos pa ti nudimo možnost napredovanja in nadaljnje karierne rasti. Delo poteka v fleksibilnem delovnem okolju, plačilo pa je 8 EUR neto na uro.

Za prijavo pošlji email na ana@mybirdbuddy.com, v subject napiši “Prijava na delo”, v body pa pripni:

  • CV (zanimajo nas tudi tvoji hobiji, interesi in obstranski projekti),
  • dopiši še svoj availability (koliko ur na teden bi lahko delal/-a, kdaj nameravaš zaključiti s študijem, ali bi se nam lahko pridružil/-a tudi full time).

Prijave zbiramo do 13. 4. 2023. Komaj čakam, da te spoznamo!

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411