Delovna mesta

[SIQ] Oglas za študentsko delo m/ž

Datum objave: 6.2.2024 Rok za prijavo: 6.3.2024

SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana, kot mednarodno uveljavljena institucija z dolgoletno tradicijo vabi k sodelovanju študenta/ko Fakultete za elektrotehniko, s ponudbo opravljanja študentskega dela. 

Vas zanima delo v odlični ekipi? Si želite izziva na področju preskušanja in certificiranja električne  ali neelektrične opreme? Želite spoznati tehnološke postopke v industriji? Vas zanima delo s poslovnimi partnerji in predajanje znanja? Se ravno podajate na poklicno pot po končanem študiju elektrotehnike? Menite, da ste natančni, dosledni in samoiniciativni? 

Če vam je zgornji opis vzbudil zanimanje, vas vabimo, da se prijavite na študentsko delo z nalogami preskušanja in certificiranja opreme, namenjene za uporabo v potencialno eksplozivni atmosferi ter kontroli ukrepov protieksplozijske zaščite. 

SIQ Ljubljana je priglašeni organ za to področje in ima lastno preskuševališče. Delujemo tako v Sloveniji kot tujini, zato je delo dinamično, polno izzivov in ponuja možnost za rast in napredovanje. 

K prijavi vabimo absolvente 2. bolonjske stopnje študija elektrotehnike, ki želijo pridobiti delovne izkušnje in kasnejšo zaposlitev. Zaželeno je poznavanje tudi osnov elektrotehnike in računalništva ter dobro znanje angleščine, samoiniciativnost in sposobnost reševanja problemov. Začetna bruto urna postavka je 7,50 €.

Nudimo vam: 

  • fleksibilen delovni čas, 
  • prilagajanje študentskega dela študijskim obveznostim, 
  • zanimivo delo s strokovnjaki področja, 
  • možnost dodatnega izobraževanja, 
  • možnost sodelovanja na EU projektih. 

Kaj delamo:

Študentom v času študija nudimo opravljanje obveznega praktičnega izobraževanja. Študentom, ki se izkažejo v času študentskega dela, po končanem študiju ponudimo možnost zaposlitve. 

Interesenti pošljite ponudbo za študentsko delo z življenjepisom (CV) na elektronski naslov kadri@siq.si. V življenjepisu navedite vaše osebne in kontaktne podatke, podatke o izobrazbi, smeri in ravni študija ter  dosedanjih delovnih izkušnjah. 

Dodatne informacije v zvezi s študentskim delom so na voljo v kadrovski službi SIQ Ljubljana, telefon: 01 4778 114, kontaktna oseba Urška Podgoršek (kadri@siq.si). 

PRIDITE IN SE PREPRIČAJTE – ZANIMIVO JE! 

 Spremljajte nas tudi na naših družbenih omrežjih in spoznajte naše delo  

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411