Delovna mesta

[SIQ] Študentsko delo m/ž

Datum objave: 23.1.2024 Rok za prijavo: 27.2.2024

SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana, kot mednarodno uveljavljena institucija z dolgoletno tradicijo vabi k sodelovanju študente Fakultete za elektrotehniko, s ponudbo opravljanja študentskega dela. 

Za delo na področju Varnosti in elektromagnetike iščemo marljivega, vestnega in odgovornega študenta za pomoč pri izvajanju električnih meritev in preskušanju varnosti elektronskih naprav po mednarodnih standardih. 

Delujemo tako v Sloveniji kot v tujini, zato je delo dinamično, polno izzivov in ponuja možnost za rast in napredovanje.  

K prijavi vabimo študente univerzitetnega ali visokošolskega študijskega programa, ki želijo pridobiti delovne izkušnje. Zaželeno je poznavanje osnov elektrotehnike, računalniška in matematična pismenosti, dobro znanje angleščine, ročne spretnosti, samoiniciativnost in sposobnost reševanja problemov. Začetna bruto urna postavka je 7,50 €. 

Nudimo vam: 

  • fleksibilen delovni čas, 
  • prilagajanje študentskega dela študijskim obveznostim, 
  • for free kava, sadje, čaj, 
  • zanimivo delo s strokovnjaki področja, 
  • možnost dodatnega izobraževanja, 
  • možnost sodelovanja na EU projektih. 

Kaj delamo:

Študentom v času študija nudimo opravljanje obveznega praktičnega izobraževanja. Študentom, ki se izkažejo v času študentskega dela, po končanem študiju ponudimo možnost zaposlitve. 

Interesenti pošljite ponudbo za študentsko delo z življenjepisom (CV) na elektronski naslov kadri@siq.si. V življenjepisu navedite vaše osebne in kontaktne podatke, podatke o izobrazbi, smeri in ravni študija ter  dosedanjih delovnih izkušnjah. Izbor bo opravljen na podlagi predhodnih razgovorov s kandidati. 

Dodatne informacije v zvezi s študentskim delom so na voljo v kadrovski službi SIQ Ljubljana, telefon: 01 4778 114, kontaktna oseba Urška Podgoršek (kadri@siq.si). 

PRIDITE IN SE PREPRIČAJTE – ZANIMIVO JE! 

 Spremljajte nas tudi na naših družbenih omrežjih in spoznajte naše delo  

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411