Novica

Karierni tabor za študentke in študente UL

Datum objave: 17.6.2024

Karierni centri UL napovedujejo julijski Karierni tabor za študentke in študente UL

Po zaključku izpitnega obdobja Karierni centri Univerze v Ljubljani (UL) vabijo študentke in študente UL na Karierni tabor z bogatim programom delavnic. Od 1. do 10. julija 2024 boste imeli priložnost prisluhniti izboru različnih tem, ki ponujajo ravnovesje med razvojem veščin vodenja kariere in nadgradnjo mehkih ter digitalnih veščin.

Teme delavnic segajo vse od izboljšanja komunikacije in medosebnih odnosov, razmisleka o uporabi umetne inteligence pri študiju, ustvarjanja videoposnetkov, izboljšanja znanja programa Excel do krepitve veščin vodenja kariere, kot je priprava kariernega načrta, življenjepisa, priprava na razgovor ter pridobivanja informacij za čim bolj uspešen vstop iz študija v zaposlitev. Z udeležbo na delavnicah boste pridobili nova znanja in kompetence, ki jih iščejo delodajalci, in so nepogrešljiva tudi v osebnem in profesionalnem življenju. Vse dni tabora nudimo možnost CV klinike – pregleda življenjepisov in podajanja povratne informacije, kar izvajajo karierni svetovalci UL.

Natančen seznam delavnic z datumi bo objavljen objavili v portalu POPR. Razpored delavnic tabora vam omogoča poljubno izbiro delavnic glede na svoje želje in zanimanja, saj potekajo ob različnih terminih brez prekrivanja preko spleta ali v živo.

Pridružite se in izkoristite poletne dni za osebno in profesionalno rast.

Več informacij

Prijava

Prijave bodo odprte od torka, 18. 6. 2024, dalje preko portala POPR.

Vanj se študenti UL prijavite s svojo univerzitetno digitalno identiteto. Pri delavnicah, ki bodo potekale preko spletna na ZOOM-u, dobite povezavo 24 ur pred dogodkom na e-pošto, ki jo imate za komunikacijo v POPR-u

Dodatne informacije: kc@uni-lj.si.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411