Novica

Delavnice za študente UL FE

Datum objave: 11.3.2024

Spimpaj svoj CV

Ponedeljek, 11. 3. 2024, ob 15.15. Na Fakulteti za računalništvo in informatiko UL.
Si želite navdušiti delodajalca? Poskrbite, da bodo med vsemi življenjepisi opazili ravno vašega in vas povabili na razgovor. Seveda je pomembno, kako predstavite znanja in izkušnje, a pregleden, izpopolnjen in dobro oblikovan CV lahko doda piko na i.
Prijavite se v POPR-u>>

 

Osebnostni tipi – isti cilji, različne poti

Ponedeljek, 18. 3. 2024, ob 17.00. Na spletu.

Ali ste se že kdaj vprašali, zakaj z nekaterimi ljudmi odlično in z lahkoto sodelujete, nekateri pa vas ravno nasprotno »nervirajo« in nikakor ne najdete »skupnega jezika«? Vendar je dejstvo, da uspeha ne moremo doseči brez odnosa in sodelovanja z drugimi. Poznavanje osebnostnih tipov nam je veliko pomoč pri učinkoviti komunikaciji tako v osebnem kot poslovnem svetu. Delavnica je namenjena vsem, ki se želite seznaniti z osebnostnimi tipi ter njihovimi posebnostmi.

Prijavite se v POPR-u>>

 

Linkedin – moj online CV

Četrtek, 21. 3. 2024, ob 14.00. Na spletu.

Ne veste, kaj bi z Linkedin-om? Udeležite se naše delavnice in spoznali boste, kako ga kar najbolje izkoristiti. Izvedeli boste, kako si z njim graditi osebno blagovno znamko, kako ga uporabite kot svoj spletni CV in orodje za mreženje.

Prijavite se v POPR-u>>

 

Kako se pogovarjati z delodajalcem na razgovoru za delo

Četrtek, 28. 3. 2024, ob 14.00. Na spletu.

Se pripravljate na razgovor? Veste, kako poteka? Poznate najpogostejša vprašanja, ki jih postavljajo delodajalci? In plača? Kako se pogovarjati in kako se pogajati? V primeru, da imate določene omejitve – kako jih predstaviti? Na delavnici boste izvedeli boste vse, kar vas zanima o razgovoru.

Prijavite se v POPR-u>>

 

Na sliki sta študenta, ki se učita.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411