Delovna mesta

GEN-I - Študentsko pripravništvo v IT službi (m/ž)

Datum objave: 25.4.2023 Rok za prijavo: 15.5.2023

Verjameš da je podjetje z digitalno prihodnostjo pravi naslov zate? Svoje izkušnje boš pri nas tekom študentskega pripravništva v službi IT lahko obogatil/a na področjih spremljanja in vzdrževanja računalniških sistemov podjetja, nameščanj in konfiguracij programske opreme ter reševanja tehničnih težav. Kaj pa sploh dela IT podpora v energetskem podjetju?

Naša IT podpora zagotavlja, da celotno podjetje deluje nemoteno, medtem ko naše druge ekipe za razvoj IT sodelujejo pri razvoju novega portala za stranke, razvijanju spletnih in mobilnih aplikacij, digitalizaciji poslovnih procesov z orodji kot so CRM, RP in ETRM, IoT in delajo na več razburljivih projektih hkrati. Ne bojijo se iskati in preizkušati novih tehnologij, storitve v oblaku jim niso tuje in govorijo različne jezike (C#, Javascript, Python, …) in z uporabo pristopov DevOps hitreje in bolj efektivno dosežejo svoje cilje. Si pripravljen na GEN-I-alno sodelovanje – navdihujoče projekte, nove tehnologije in prvovrstno ekipo?

 

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje. 

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi. 

Tvoji izzivi:  

 • Pomoč uporabnikom pri delu z Microsoft orodji, 
 • priprava in priključitev računalniške opreme, 
 • spremljanje in izvajanje delovnih nalog s sistemom upravljanja uporabniških zahtevkov, 
 • vzdrževanje obstoječih programskih rešitev in iskanje novih,  
 • lahko se boš srečal tudi z razvojem programske opreme in sodeloval pri različnih IT projektnih nalogah. 

Naša pričakovanja: 

 • imaš študentski status, 
 • si študent/-ka višjih letnikov ali absolvent/-ka, 
 • te odlikuje visoka stopnja natančnosti in odgovornosti, 
 • te ženeta radovednost in želja po učenju, 
 • si proaktiven/-na in stremiš k spremembam, 
 • imaš visoko željo po dinamičnem okolju, 
 • si pripravljen pridobivanja vsebinskega znanja na področju analitike, 
 • si komunikativen/-na in ti ustreza delo v timih. 

Nudimo ti 

Lokacija dela: Ljubljana  

Rok prijave do vključno: 15. 05. 2023 

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek spletnega obrazca. 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411