Štipendije

Kolektor – štipendije

Datum objave: 19.7.2023 Rok za prijavo: 31.8.2023

Vabimo vas, da postanete štipendist Kolektorja!

S kadrovsko štipendijo podpiramo vse vas, dijake in študente izobraževalnih programov:

  • elektrotehnike;
  • strojništva;
  • fizike;
  • informatike;
  • gradbeništva.

Kaj nudimo?

Finančno podporo od 210–400 EUR: naša štipendija vam omogoča, da se osredotočite na svoj študij in kar najbolje izkoristite izkušnjo, ki vam jo študij ponuja. To je vaša priložnost, da uresničite svoje potenciale in si zgradite trdne temelje za uspešno prihodnost.

Kakovostno mentorstvo in prenos dolgoletnih izkušenj: naša štipendija ni le za sedanjost, je naložba v vašo prihodnost. Pridobili boste spretnosti in znanja, ki so potrebna za to, da se suvereno lotite nepredvidljivih poklicnih izzivov. Pri tem vas bomo s kakovostnim mentorstvom podpirali in vam stali ob strani.

Prednostno obravnavo prijav za strokovno prakso: bodite brezskrbni glede tega, kje boste opravljali strokovno prakso v času študija. Pri nas boste vedno dobrodošli.
Povezovanje teorije s prakso preko študentskega dela: omogočamo vam, da znanje, pridobljeno v učilnici, uporabite v praksi. Pridobite praktične veščine in poglobite razumevanje svojega interesnega področja. Zaključite svoj s trdnimi temelji za svojo kariero.

Omogočili vam bomo udeležbo na strokovnih izobraževanjih in druženje ob aktivnostih naše skupine: ste že slišali za Dan Kolektorja? Maraton Franja? Ljubljanski maraton? Dan znanja? Nekateri od teh dogodkov so naši, na drugih pa smo vsakoletno prisotni. In to množično. Kot ekipa. Pridružite se naši ekipi ter ob dobri družbi razvijajte zanimive strokovne in druge debate.

Zaposlitev ustrezno izobrazbi: zadnja alineja, ki bi sicer morala biti prva. Bistvo kadrovskega štipendiranja je, da vam po končanem študiju nudimo izobrazbi ustrezno zaposlitev. Ni slabo, ne?

Oddajte svojo prijavo na povezavi: https://www.kolektor.com/mladi/stipendiranje.

Za več informacij o razpisu za štipendije nas lahko kontaktirate na mladi@kolektor.com.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411