Delovna mesta

Študentsko delo (pomoč v razvoju) - Sensum

Datum objave: 10.7.2023 Rok za prijavo: 7.8.2023

Si proaktivna, radovedna oseba, željna učenja, ki je tudi natančna in vestna? Se dobro znajdeš pri reševanju tehničnih problemov in si zmožna analitičnega razmišljanja?

Smo mlada ekipa raziskovalcev in razvijalcev, ki bi potrebovali pomoč pri izvajanju meritev ter obdelavi podatkov. Kandidat/ka bo imela priložnost delati z visokotehnološkimi napravami za pregledovanje farmacevtskih izdelkov in obenem se seznaniti z orodji za analizo meritev in za urejanje podatkov.

Opis delovnega mesta

Delo obsega pripravo okolja za meritev (naprave, vzorcev), izvajanje meritev, označevanje slik za namen strojnega učenja in testiranje programske opreme. Predznanje ni potrebno.

Lokacija: Tehnološki park, Ljubljana
Plačilo: 7.18 EUR/h neto (8.50 EUR/h bruto)
Delovni čas: fleksibilen

Od kandidatov zahtevamo

  • Natančnost, vestnost in potrpežljivost
  • Osnovno delo z operacijskim sistemom Windows

O podjetju

Sensum d.o.o. je visokotehnološko podjetje in vodilni svetovni dobavitelj naprav za vizualno kontrolo kakovosti farmacevtskih izdelkov in izdelkov v prehrambni industriji. Naše stranke so največja svetovna farmacevtska podjetja, kot so Novartis, Pfizer, Eli Lilly, Bayer, Roche, Teva in ostali. Več o podjetju: https://www.sensum.eu/sl/sensum-slo/

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411