Delovna mesta

Svetovalec za e-mobilnost (študentsko delo) - Porsche Slovenija

Datum objave: 12.7.2023 Rok za prijavo: 1.8.2023

Volkswagen je prvi avtomobilist v Sloveniji, ki je v nakupovalnem centru Aleja v Šiški odprl prvi Center e-mobilnosti Volkswagen (ID.Hub). Velik je kar 630m2, nahaja pa se ob glavnem vhodu v Alejo. V Centru e-mobilnosti navdušujemo ljudi nad e-mobilnostjo. Predstavljamo električna in hibridna vozila znamke Volkswagen. Prav tako obiskovalcem, v okviru blagovne znamke Moon, ponujamo rešitve polnjenja električnega vozila ali pa celo izgradnje domače elektrarne. Posledično v svoj kolektiv vabimo novega sodelavca za študentsko delo z nazivom:

Svetovalec za e-mobilnost (m/ž).

Več informacij je na voljo v spodnji grafiki, prijavo lahko posredujete do 20. avgusta na naslov ursa.petric@porsche.si.

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411