Dogodek

26. seminar radijske komunikacije

Datum objave: 29.1.2024 Datum začetka: 31.1.2024 Ura začetka: 09:00 Lokacija: avla Fakultete za elektrotehniko UL in predavalnica P2

Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani bo v dneh od srede, 31. januarja, do petka, 2. februarja 2024, izvedla 26. redni letni seminar radijske komunikacije, na katerega vabi vse strokovnjake, ki se zanimajo za napredek in novejše dosežke ter razvojne perspektive na področju brezžičnih radijskih komunikacij.

Poleg seminarskih predavanj bodo v avli fakultete postavljene plakatne predstavitve, zadnje dosežke merilne tehnologije pa bodo predstavila nekatera vabljena podjetja.

Na podlagi izkušenj, pridobljenih v dobrih dveh desetletjih izvajanja, je ta seminar postal uspešna oblika strokovnega izpopolnjevanja na podiplomski ravni, namenjena slovenskim strokovnjakom na hitro se razvijajočem področju radijskih komunikacij.

Strokovnjakom iz prakse nudi seminar vsa leta splošen vpogled v aktualne razvojne smernice in hkrati omogoča poglabljanje v novo nastajajoče tehnologije.

Seminar bo potekal v predavalnici P2 v pritličju, vzporedno pa bo potekala tudi razstava v avli fakultete. Program si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411