Event

Karierni teden UL FE v aprilu

Date of publication: 15.3.2024 Start date: 15.4.2024 Start time: 00:00 Location: lobby of the Faculty of Electrical Engineering, UL

Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani od 15. do 18. aprila organizira Karierni teden, ki bo ponudil številne priložnosti za povezovanje študentov in diplomantov s podjetji in ustanovami. Študentom in diplomantom bomo približali najboljše priložnosti za povezovanje z vodilnimi podjetji in ustanovami v panogi, s tem pa pridobivanje novih znanj in izkušenj.

Kaj nas čaka na Kariernem tednu?

Osrednji dogodek bo karierni sejem, kjer se boste lahko srečali s predstavniki vodilnih podjetij in ustanov, ki bodo predstavili svoje ključne dejavnosti ter številne možnosti zaposlitve ali sodelovanja. To je odlična priložnost za vse študente, saj vam omogoča, da se povežete s potencialnimi delodajalci in gradite temelje vaše kariere že v zgodnji fazi študija. Gradnja mreže stikov v industriji vam lahko odpre vrata do različnih kariernih priložnosti in predstavlja pomemben korak naprej na vaši poti. Ob kariernem sejmu bodo potekali tudi hitri zmenki s predstavniki podjetij ter delavnica “Spimpaj svoj CV”.

V sklopu kariernega tedna organiziramo tudi informativna dneva za izbiro smeri študija na 1. stopnji študijskih programov elektrotehnike ter podiplomskega študijskega programa 2. in 3. stopnje na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.

Več o kariernem tednu na tej povezavi, kjer dopolnjujemo informacije.

STAY up to date

University of Ljubljana, Faculty of Electrical Engineering, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E: dekanat@fe.uni-lj.si T: 01 4768 411