O društvu

BEST (Board of European Students of Technology), ki deluje že od leta 1989, je prostovoljna, nepolitična in neprofitna organizacija, ki združuje evropske študente tehnologije in omogoča izmenjave med študenti po Evropi in komunikacijo ter sodelovanje med njimi.

Zajema 97 lokalnih BEST skupin ali LBGjev (Local BEST Groups), ki se nahajajo v 34 državah Evrope. V BESTu tako sodeluje več kot 3800 aktivnih evropskih študentov.

LBG (Local BEST Group) v Ljubljani je ena izmed ustanovnih članic BESTa. Naša glavna želja je čim boljša organizacija dogodkov, zato skrbimo za dobro sodelovanje med študenti, podjetji in univerzo, kjer si izmenjujemo izkušnje in ideje.

Trenutno v naši skupini deluje 44 članov, nekateri izmed njih pa delujejo tudi na mednarodni ravni BESTa. Vsako leto se trudimo organizirati dogodke kot so BEST dnevi tehnike in naravoslovja (BDTN), EBEC Local — tekmovanje MacGyver, poletni tečaj, motivacijske vikende in razne druge dogodke.

Vsi naši člani delajo prostovoljno tako na lokalni, kot na mednarodni ravni. Z aktivnim članstvom pa si pridobijo ogromno izkušenj na področju dela v skupini, organizacije, vodenja, hkrati pa utrjujejo komunikacijske veščine v domačem in tujem jeziku.

Spoznaj še ostala društva

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411