Karierno usmerjanje

Fakulteta za elektrotehniko iz leta v leto krepi sodelovanja s slovenskimi in tujimi gospodarskimi družbami, tako na raziskovalno-razvojnem področju kot tudi v okviru študijskega procesa. K vključevanju v realne projekte z gospodarstvom spodbujamo študente na vseh stopnjah študija, prav tako se na različne načine v organizirane oblike študija vključujejo strokovnjaki iz podjetij.

Stanje na trgu dela je danes za inženirje elektrotehnike in multimedije pravzaprav zelo ugodno, saj je bitka za dobre kadre v polnem razcvetu. Za študente UL FE je zato pomembno, da imate že v času študija odprte možnosti za stike z delovnim okoljem in tako tudi dovolj časa, da boste med vsemi možnostmi, ki vam jih organizacije ponujajo, lahko sprejeli najboljšo odločitev za svojo nadaljnjo karierno pot.

V nadaljevanju spletne strani najdete predstavitve partnerjev UL FE in njihove oglase za zaposlitve, študentsko delo, opravljanje študentske prakse ali zaključnega dela, ekskurzije in obiske v delovna okolja in še mnogo več. Zato nikoli ne oklevajte in stopite v stik s pedagogi na fakulteti ali s predstavniki podjetij preko navedenih kontaktov. Prepričani smo, da se za vsakega inženirja lahko najde izziv in za vsak inženirski izziv se lahko najde možnost za realizacijo.

Karierni teden

Karierni teden študentom in diplomantom približa najboljše priložnosti za povezovanje z vodilnimi podjetji in ustanovami v panogi ter za pridobivanje novih znanj in izkušenj. V okviru kariernega sejma se lahko študenti seznanite s ponudbo podjetij; od možnosti praktičnega usposabljanja, tem zaključnih del, študentskega dela, kadrovskih štipendij pa vse do možnosti zaposlitve.

Karierni partnerji

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411