RestaurantUL FE

To ensure the smooth running of the academic process, the UL FE restaurant is open to external guests from 12.30.

Tedenski meni od 22. do 26. aprila

  • meni 1 (perutnina): brokolijeva kremna juha, piščančje stegno s paradižnikom in sirom, krompirjevi krhlji, sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): brokolijeva kremna juha, mesni polpet, riž s koruzo, sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): brokolijeva kremna juha, ombolo na žaru, krompirjevi krhlji,zelenjava na maslu sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): brokolijeva kremna juha, ocvrti šampinjoni, krompirjevi krhlji,zelenjava na maslu sestavljena solata.
  • meni 5 (testenine): brokolijeva kremna juha, testenine alfredo s piščancem, sestavljena solata
  • meni 6(enolončnica): jota s kislim zeljem, solata ali sladica
  • meni 7(solata): brokolijeva kremna juha, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina): porova juha s krompirjem, ocvrti piščančji file z bučnimi semeni in parmezanom, tribarvni riž z grahom  sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): porova juha s krompirjem, čevapčiči, pommes frites, ajvar sestavljena solata.
  • meni 3 (rdeče meso): porova juha s krompirjem, dušena govedina, kruhov cmok sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): porova juha s krompirjem,cvetačni narastek, tribarvni riž z grahom,paradižnikova omaka sestavljena solata.
  • meni 5 (testenine): porova juha s krompirjem, testenine carbonara, sestavljena solata
  • meni 6(enolončnica): pasulj s suhim mesom, solata ali sladica
  • meni 7 (solata): porova juha s krompirjem, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina): čičirikina kremna juha , marinirano piščančje nabodalo, kus kus,jajčevci z jogurtom, sestavljena solata
  • meni 2 (rdeče meso): čičirikina kremna juha, svinjska krača, krompir z gomoljno zelenjavo, sestavljena solata.
  • meni 3 testenine): čičirikina kremna juha, špinačna lazanja, sestavljena solata.
  • meni 4 vege): čičirikina kremna juha, zelenjavni zavitek , pečene bučke s špinačo,sladek krompir sestavljena solata.
  • meni 5 riba: čičirikina kremna juha, file romba,pečene bučke s špinačo,sladek krompir sestavljena solata.
  • meni 6(enolončnica): bograč, solata ali sladica
  • meni 7 solata): čičirikina kremna juha, solata s piščancem ali tuno, dnevna sladica

  • meni 1 (perutnina): zelenjavna mineštra , piščančja tortilija, zelenjavni riž,sirova omaka, sestavljena solata
  • meni 2 (mleto meso): zelenjavna mineštra, krvavica, matevž,kislo zelje, sestavljena solata.
  • meni 3 rdeče meso): zelenjavna mineštra , zrezek v gorčični omaki, špinačni rezanci sestavljena solata.
  • meni 4 (testenine): zelenjavna mineštra testenine z lignji in hobotnico  sestavljena solata.
  • meni 5 (vege): zelenjavna mineštra ocvrti jajčevci,pire krompir,brokoli,sirova omaka, sestavljena solata
  • meni 6 (solata): zelenjavna mineštra, solata s tuno ali piščancem, sladica

  • meni 1 (perutnina) goveja ali gobova juha, pečen piščanec, dollar chips,brstični ohrovt, sestavljena solata
  • Menu 2 (red meat): beef or mushroom soup, beef stock, roast potatoes, creamed spinach, composed salad.
  • meni 3 (rdeče meso): goveja ali gobova juha, ocvrti mesni kanelon,dollar chips sestavljena solata.
  • meni 4 (vege): goveja ali gobova juha riževi polpeti s špinačo in sirom,čičirikin pire,paradižnikova omaka sestavljena solata.
  • meni 5 (testenine): goveja ali gobova juha, ravijoli sestavljena solata
  • meni 6 (riba): goveja ali gobova juha pečen oslič,pražen krompir,kremna špinača,sestavljena solata

Working hours and contact

Working hours

Monday to Thursday between 07:00 and 14:30, lunches are served between 10:30 and 14:30.

On Fridays between 07:00 and 14:00, lunches are served between 10:00 and 14:00.

Contact

Delicije d.o.o.
Poljanski nasip 2
1000 Ljubljana

P.E.: MENZA FE
Tržaška cesta 25
1000 Ljubljana

Telephone number: 01/ 476 84 04

Head of kitchen: Žiga Sečnik

STAY up to date

University of Ljubljana, Faculty of Electrical Engineering, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E: dekanat@fe.uni-lj.si T: 01 4768 411