Dogodek

Karierni teden UL FE

Datum objave: 11.5.2023 Datum začetka: 22.5.2023 Ura začetka: 00:00 Lokacija: Fakulteta za elektrotehniko UL

Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani od 22. do 26. maja organizira Karierni teden, ki bo ponudil številne priložnosti za povezovanje študentov in diplomantov s podjetji in ustanovami.

V ciljni ravnini letošnjega študijskega leta se bodo v okviru kariernega tedna odvijali dogodki, namenjeni študentom in diplomantom Fakultete za elektrotehniko, dobrodošli pa so tudi študenti drugih fakultet. Zadnji polni teden v maju si torej rezervirajte za načrtovanje svoje kariere in se pridružite na dogodkih:

  • Informativna dneva – informativni dan za izbiro smeri študija na 1. stopnji študijskih programov elektrotehnike na UL FE ter za podiplomske študijske programe 2. in 3. stopnje stopnje na UL FE.
  • Karierni sejem – priložnost, da se študenti srečate s predstavniki podjetij in ustanov in spoznate svoje karierne možnosti. Sodelujoča podjetja in ustanove bodo na kariernem sejmu predstavila svoje dejavnosti in možnosti zaposlitve ali drugih oblik sodelovanja.
  • Delavnica “Spimpaj svoj CV” – na delavnici, ki jo pripravlja Andreja Jurček, karierna svetovalka Kariernega centra Univerze v Ljubljani, se boste pripravili na hitre zmenke in oblikovali svoj življenjepis. Delavnica vam ponuja dragocene nasvete za oblikovanje profesionalnega življenjepisa, ki vam bodo v prihodnosti prišli še kako prav.
  • CV klinika – v času kariernega sejma na voljo točka, namenjena pregledu življenjepisa s strani karierne svetovalke Kariernega centra Univerze v Ljubljani.
  • Hitri zmenki – pet minutni spoznavni pogovori med predstavnikom podjetja in študentom.
  • Predavanja – v kratkih predstavitvah v srednjem delu avle boste lahko spoznali podjetja, ki se predstavljajo na sejmu.
  • Predstavitve tem zaključnih del iz gospodarstva – že razmišljate o diplomi? Magisteriju? Kaj pa možnosti, da bi svoje zaključno delo opravljali v izbranem podjetju?

Pridružite se dogajanju na Kariernem tednu in se povežite z vodilnimi podjetji in ustanovami, ki v svoje vrste vabijo inženirje elektrotehnike. Izkoristite priložnost ter začnite graditi svojo karierno pot že danes.

Več o dogodku najdete na tej povezavi.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411