Dogodek

Študij v ZDA - namigi in triki iz prve roke

Datum objave: 21.6.2023 Datum začetka: 21.6.2023 Ura začetka: 18:00 Lokacija: Zoom povezava

Začetek poletja bomo obeležili s simpatično Ani Subotić, ki nam bo skozi lastno izkušnjo približala študij v Združenih državah Amerike. Dijaki in študenti, ki vas zanimajo ZDA, pripravite se na prijeten in zabaven pogovor. Dobili boste koristne informacije in napotke, ki vam bodo pomagali pri odločitvi glede nadaljnje študijske poti.

KDAJ: V sredo, 21. 6. 2023, ob 18. uri.

KJE: Spletna platforma Zoom.

Gostja našega webinarja bo Ani Subotić, ki bo predstavila svojo izkušnjo študija v Ameriki. Skozi pogovor bomo odprli različne teme – od tega, kaj sploh pričakovati od študija in kako največ odnesti od dane izkušnje, nenazadnje, kako v svojo odločitev vključiti tudi starše, na kaj morate biti pozorni, ko izbirate šolo ipd. Ani bo na voljo tudi za vsa vaša vprašanja.

Ani Subotić je tako dodiplomski kot podiplomski študij zaključila v ZDA na vzhodni obali ZDA, in sicer na univerzi Winthrop v Južni Karolini. Tam je diplomirala iz marketinškega komuniciranja in magistrirala iz svobodnih umetnosti s poudarkom na študijih spola. Med študijem in tudi po študiju je vrsto let delala za univerzo kot rekruterka in skrbela za boljšo prepoznavnost univerze in vzpostavljanje stika s potencialnimi bodočimi študenti. Ani se je nato vrnila v Slovenijo, kjer že skoraj dve leti dela za uspešno mednarodno podjetje. Še vedno pa rada podeli svoje izkušnje iz ZDA, ki so jo oblikovale in ji pomagale do zadovoljujoče kariere.

Dogodek je brezplačen. Potrebna je predhodna registracija.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411