ElektroCelje

5 ključnih besed, vezanih na panogo, v kateri podjetje

  • distribucija električne energije
  • razvoj in digitalizacija
  • tehnološko napredno elektroenergetsko omrežje
  • trajnostna uspešnost
  • znanje in odličnost

Opis podjetja

Smo energetsko distribucijsko podjetje s sedežem v Celju, ki se ukvarja z distribucijo električne energije v Sloveniji, s seboj pa nosimo izkušnje 110-letne tradicije. Naše poslanstvo je zagotavljanje zanesljive, kakovostne, stroškovno učinkovite in okolju prijazne oskrbe z električno energijo ter s sodobnimi storitvami omogočati razvoj in napredek. 

Kot učinkovito in inovativno podjetje s tehnološko naprednim elektroenergetskim omrežjem, pokrivamo 22% površine Slovenije, pri čemer glavno vlogo igra nekaj več kot 620 zaposlenih. Skupaj z roko v roki, tako pri delu, kot tudi medosebnih odnosih, skušamo biti odgovorni in zanesljivi, vzpostavljamo odprto in spoštljivo komunikacijo, hkrati pa razvijamo svoja znanja in sposobnosti, kar je ključ za doseganje izjemnih rezultatov. 

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

Mladim želimo ponuditi naše dolgoletne izkušnje, od njih pa pridobiti sveža znanja in ideje. Ponujamo mesta za opravljanje obveznih praktičnih usposabljanj in študentskega dela, mentorstvo za pripravo strokovnih nalog ter kadrovske štipendije za dijake in študente. 

Sodelovanje z mladimi si želimo nadgraditi tudi v obliki redne in zanesljive zaposlitve. 

Vse to omogočamo pod budnim očesom naših mentorjev, skupaj s katerimi lahko mladi dosegate vaš osebni napredek in karierni razvoj. 

Profili, znanja, ki jih iščemo

Vrata na široko odpiramo vsem zavzetim in motiviranim mladim upom z različnimi strokovnimi znanji in kompetencami s področja: 

  • elektrotehnike, 
  • energetike, 
  • računalništva, idr. 

Največ zaposlitvenih priložnosti ponujamo za delovna mesta Elektromonter, Monter za merilna mesta, Tehnik za investicije in vzdrževanje, Inženir projektant in Sistemski inženir. V svoje ekipe želimo sprejeti radovedne in znanja željne posameznike, ki bodo s svežo energijo prispevali k naši odličnosti.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

  • Na voljo smo vam na elektronskem naslovu: kadrovska@elektro-celje.si 
  • Svoje kontaktne podatke ali neobvezujočo ponudbo lahko oddate tudi v vprašalniku preko QR kode:

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411