ETIElektroelement

Ključne besede, vezane na panogo, v kateri podjetje deluje

elektrotehnika, zaščita električnih inštalacij, stikala, varovalke

Opis podjetja

Izlaški ETI Elektroelement je proizvajalec tehnološko naprednih varovalk ter širokega portfelja zaščitnih stikal in odklopnikov za mednarodni trg. V podjetju že od leta 1950 verjamemo, da je varnost na prvem mestu. ETI je razvojno naravnana skupina, sestavljena iz 14 podjetij, ki trenutno zaposluje 1900 ljudi. V razvoj vlagamo 10 odstotkov svojih prihodkov in smo lastniki 17 blagovnih znamk in 35 patentov. Smo pionirji na razvoju izdelkov za zaščito obnovljivih virov, hkrati pa s pomočjo elektronike razvijamo nove funkcionalnosti zaščitnih naprav za omogočanje meritev, povezljivosti z drugimi napravami in doseganje nižjih izgubnih moči. Tako prispevamo k zniževanju splošne porabe energije v končnih aplikacijah, kot so pametne hiše in celo pametna mesta, in bolj trajnostno naravnani prihodnosti.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

Eti ponuja raziskovanje robotike, naprednih tehnologij in industrije 4.0 s podporo, znanjem in izkušnjami največjih svetovnih strokovnjakov.
Ponujamo štipendije, opravljanje praktičnega usposabljanja z delom (PUD), usposobljene in zavzete mentorje, delo na študentsko napotnico, zaposlitev.

Profili, znanja, ki jih iščemo

V svojo sredino vabimo dijake, študente, diplomante tehničnih smeri- elektrotehnika, strojništvo, mehatronika z veseljem do dela in raziskovanja, z ustvarjalno žilico in timskim duhom.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

  • Rosita Razpotnik, vodja kadrovske službe, e-pošta: rosita.razpotnik@eti.si, tel.: 03 56 57 410
  • Ksenja Novak, kadrovica – zaposlovanje in delo na študentsko napotnico, e-pošta: ksenja.novak@eti.si, tel.: 03 56 57 411
  • Antonija Šramel, kadrovica – štipendiranje, praktično usposabljanje z delom, e-pošta: antonija.sramel@eti.si, tel:. 03 56 57 412

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411