Huawei

5 ključnih besed, vezanih na panogo, v kateri deluje podjetje

Talent, connectivity, Tech4Nature, innovation, intelligent world

Opis podjetja

Huawei, ustanovljen leta 1987, je vodilni svetovni ponudnik infrastrukture informacijske in komunikacijske tehnologije (IKT) ter pametnih naprav. Imamo 207.000 zaposlenih in delujemo v več kot 170 državah in regijah, kjer oskrbujemo več kot tri milijarde ljudi po vsem svetu. Zavezani smo k zagotavljanju digitalne tehnologije vsakemu človeku, domu in organizaciji za popolnoma povezan in inteligenten svet.

Naš pristop k človeškim virom opredeljujejo tri besede: Pozitiven, odprt in raznolik. Sprejemamo talente z vsega sveta ter jim zagotavljamo vrhunske platforme in priložnosti za razvoj. Talente spodbujamo tudi k proaktivnemu raziskovanju negotovosti. Naša prizadevanja na področju raziskav in inovacij pa temeljijo na viziji in so usmerjena v reševanje izzivov svetovnega razreda. Zagotavljamo priložnosti za hitro rast in ponujamo raznoliko, vključujoče in prijetno delovno okolje, ki z odličnimi praksami upravljanja človeških virov vzgaja talente. Zaradi kombinacije teh dejavnikov smo prednostni delodajalec številnih nadarjenih posameznikov in smo se uvrstili na 23. mesto na Forbesovem seznamu najboljših delodajalcev na svetu za leto 2022.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

  1. Program: Seeds for the future (Huawei združuje mlade svetovne talente z najboljših univerz na brezplačnem programu izmenjave na Kitajskem, ki jim bo prinesel izjemno življenjsko izkušnje https://www.huawei.com/minisite/seeds-for-the-future/index.html.)
  2. Program: ICT Academy (je neprofitno partnerstvo, ki pooblašča univerze in visoke šole po vsem svetu, da študentom zagotovijo industrijsko priznane tečaje certificiranja Huawei. https://e.huawei.com/en/talent/portal/#/)
  3. Program: HUAWEI CLOUD Training Center (je namenjen zagotavljanju celovitih spletnih storitev, od učenja, poskusov in izpitov do certificiranja. https://edu.huaweicloud.com/intl/en-us/)
  4. Zaposlitvena priložnost za diplomante

Profili, znanja, ki jih iščemo

V ljudeh iščemo vrednost, nato pa z njimi sodelujemo na različne načine. Sprejemamo pomanjkljivosti, sprejemamo drzne naloge in pospešujemo napredovanje najuspešnejših.

Pričakovane spretnosti in kvalifikacije:

  • univerzitetna izobrazba s področja telekomunikacijske tehnologije, računalništva in tehnologije, informacijske tehnologije
  • timski igralec, motiviran, usmerjen k rezultatom in zelo samostojen
  • proaktivnost, sposobnost hitrega učenja
  • dobre medosebne komunikacijske sposobnosti in odlične sposobnosti sodelovanja za delo v večkulturnih in večnacionalnih skupinah
  • dobre analitične sposobnosti, sposobnosti reševanja problemov in dobra osredotočenost na podrobnosti
  • Odlično pisno in govorno znanje angleškega in slovenskega jezika

Seznam delovnih mest – Huawei

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

Spletna stran podjetja: www.huawei.com

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411