IskraMehanizmi

5 ključnih besed, vezanih na panogo, v kateri podjetje

  • osredotočenost na kupce
  • inteligentne mehatronske rešitve
  • nenehne tehnološke izboljšave
  • napredni inženiring
  • energetska učinkovitost rešitev

Opis podjetja

Podjetje, osredotočeno na stranke

IM je podjetje v celoti osredotočeno na kupce. Našo rast in razvoj poganjajo inovacije in strast do načrtovanja učinkovitih in po meri izdelanih pogonskih rešitev in pametnih izdelkov. Naše rešitve izboljšujejo energetsko učinkovitost in upravljanje toplote, povzročajo najmanjši možni hrup in zmanjšujejo emisije.

Vso svojo ustvarjalno energijo vlagamo v načrtovanje, razvoj in proizvodnjo inteligentnih mehatronskih rešitev v segmentih avtomobilizma, skrbi za zdravje (medicina), pametnih domov in industrije.

V svetu, ki ga poganjata digitalizacija in napredek, so vznemirljive priložnosti tik za vogalom. V podjetju IM izzive sprejemamo s strastjo in inovativno miselnostjo, ki našim strankam omogoča rast poslovanja. Naši partnerji so svetovno priznana podjetja, s katerimi skupaj poiščemo in razvijemo najboljše rešitve za končne uporabnike.

Trgi in izdelki

Nenehne tehnološke izboljšave in napredni inženiring omogočata nove ravni udobja končnim potrošnikom. Biti na prvem mestu z inovativnimi rešitvami je na hitro razvijajočem trgu izrednega pomena. Tu pride IM v ospredje, saj našim partnerjem nudimo pametne izdelke in storitve inoviranja, ki potrošnikom prinašajo koristi.

Razvoj in raziskave

V podjetju IM vlagamo v naše raziskovalne in razvojne dejavnosti in s tem nenehno izpopolnjujemo naš razvoj izdelkov, ki sledi strateškim smernicam. Naše stranke cenijo našo agilnost in inovativnost ter dejstvo, da k vsakemu izzivu pristopimo z ustvarjalno miselnostjo.

Kontaktni podatki podjetja

Spodbujamo mlade upe

Če imate trenutno še obveznosti v povezavi s študijem, želite opravljati praktični del na področju razvoja izdelka ali tehnologije oziroma se želite pridružiti našemu inkubatorju, nas kontaktirajte preko student@iskra-mehanizmi.si.

Nudimo:

  • študentsko delo,
  • štipendiranje,
  • praktično usposabljanje,
  • sodelovanje v študentskem inkubatorju.

Spletna stran:

https://www.iskra-mehanizmi.si/

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411