Delovna mesta

Mahle Electric Drives Slovenija d.o.o. - inženirji (stalni oglas)

Datum objave: 28.12.2021 Rok za prijavo: 1.8.2023

Podjetje MAHLE išče nove sodelavce na več področjih!

Skupaj premikamo svet – in to že več kot 100 let. Zaradi naše strasti do tehnologije smo postali to, kar smo danes: vodilni mednarodni razvojni partner in sistemski dobavitelj avtomobilske industrije. V družbi MAHLE si prizadevamo, da bi bila mobilnost vedno učinkovitejša, okolju prijaznejša, udobnejša in stroškovno učinkovitejša. V okviru svoje dvojne strategije razvijamo tako inteligentne motorje z notranjim zgorevanjem, ki uporabljajo vodik in druga nefosilna goriva, kot tudi tehnologije gorivnih celic in električno mobilnost.

Vas zanima delo v enem izmed večjih podjetij? Se želite preizkusiti v mednarodnem okolju avtomobilske industrije? Si želite soustvarjati mobilnosti, ki bo bolj učinkovita in okolju prijazna? Beri naprej!

Odprtih je več delovnih mest, zato ne čakajte s prijavo:


Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411