Delovna mesta

SIQ, Slovenski institut za kakovost in meroslovje - testiranje elektronskih medicinskih pripomočkov (študentsko delo)

Datum objave: 20.3.2023 Rok za prijavo: 1.8.2023

Datum objave: 07.03.2023

V podjetju SIQ Ljubljana iščemo študente elektrotehnike za delo na področju testiranja elektronskih medicinskih pripomočkov. Delo poteka v sodobnih testnih laboratorijih kjer se lahko spoznate s ključnimi principi preskušanja in merilnimi metodami za dokazovanje skladnosti produktov za CE označevanje. Delo poteka pod mentorstvom izkušenih inženirjev tako, da lahko po korakih osvojite nova znanja. Od študentov se ne pričakuje predhodnih izkušenj iz področja preskušanja. Pomembno je, da ste pripravljeni osvojiti nova znanja in ste pri svojem delu natančni.

V našem podjetju lahko izvajate tudi projekte naloge, prakso ali počitniško delo. Študentom, ki se pri svojem delu izkažejo omogočimo tudi možnost štipendiranja in redne zaposlitve.

V kolikor ste zainteresirani za delo v našem podjetju vas vljudno vabimo, da nas kontaktirate.

 

Dodatne informacije o laboratoriju za preskušanje medicinskih pripomočkov.

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411