Novica

12. študentska konferenca "Kaj lahko sam narediš za svojo karierno pot?"

Datum objave: 21.2.2022
ŠTUDENTI UL, VABLJENI NA 12. ŠTUDENTSKO KONFERENCO FAKULTETE ZA UPRAVO: “KAJ LAHKO SAM NAREDIŠ ZA SVOJO KARIERNO POT?”

Kariera se ne zgodi sama od sebe, treba jo je ustvariti. Gre za vseživljenjski proces, pri čemer moramo znati sprejemati prave odločitve, biti pripravljeni tudi tvegati in sprejeti odgovornost ter biti pripravljeni na vseživljenjsko učenje, saj bomo le tako opolnomočili svojo osebnostno, socialno in karierno rast.

V kolikor vas zanima, kako sprejemati prave odločitve, kdaj tvegati, kdaj in kako sprejeti neko odgovornost, kar vas lahko vodi k uspehu na vaši karierni poti, ste vabljeni na 12. Študentsko konferenco Fakultete za upravo, z naslovom »Kaj lahko sam narediš za svojo karierno pot?« ki bo potekala v sredo, 2. marca 2022, od 9. do 14. ure.

Skupaj z Miho Lavtarjem, direktorjem podjetja Optiweb, ter diplomanti Fakultete za upravo, mag. Aleksandro Heinzer, davčno svetovalko in ustanoviteljico DDV asistence, Matejo Avbelj Valentan, direktorico Ljubljanskega gradu, in Petro Robnik, nekdanjo alpsko smučarko in vodjo Kariernega centra za športnike Olimpijskega komiteja Slovenije, boste spoznali njihove prvine uspeha in izkušnje na karierni poti. Imeli boste tudi priložnost vzpostaviti osebni kontakt z različnimi delodajalci.

Študentska konferenca je namenjena vsem študentom Univerze v Ljubljani.

Udeležba na konferenci je BREZPLAČNA, zaradi omejenega števila mest je potrebna prijava. Program konference je sestavljen iz več delov, prijaviti se je treba na vsakega posebej.

Podrobnejši program in prijava na povezavi.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411