Novica

Aktualne priložnosti za razvoj ideje - UL

Datum objave: 14.6.2023

Univerza v Ljubljani aktivno podpira varstvo intelektualne lastnine, ki nastaja v okviru članic, in nadaljnji razvoj tehnologij vse do uspeha na trgu.

Predstavljamo 4 aktualne priložnosti, ki jih v Pisarni za prenos znanja UL v sodelovanju s partnerji nudimo v podporo nadaljnjemu razvoju vaših tehnologij in rešitev:

 

Rektorjeva nagrada je prestižno tradicionalno tekmovanje, ki poteka že 12 let in je odlična spodbuda za študente in zaposlene Univerze v Ljubljani, da s svojimi tehnološkimi in netehnološkimi inovacijami vstopijo na trg in svojo idejo komercializirajo.

PRIJAVE DO: 17. september 2023

 

Pod okriljem Rektorjeve nagrade lahko v HUD kategoriji sodelujejo študentke in študenti 1. in 2. stopnje z idejami, rešitvami in inovacijami za izzive družbe.

PRIJAVE DO: 17. september 2023

 

Inovacijski sklad UL je namenjen raziskovalcem UL, ki imate tehnologijo ali rešitev za že identificirane izzive, a vam manjka korak ali dva, da jo pripeljete bližje uresničitvi.

Vabljeni, da se nam za vsa vprašanja glede prijave pridružite na online info dnevu, ki bo potekal 16. junija.

PRIJAVE DO: 5. september 2023

 

Commercialization Reactor je mednarodna platforma za komercializacijo znanosti, ki deluje z namenom ustanavljanja mednarodnih znanstveno utemeljenih start-upov.

Projekt že piše dobre zgodbe, saj je platforma v veliki meri pripomogla k uspehu UL odcepljenega podjetja, Elogium Probiotics, kjer delujejo tudi raziskovalke Biotehniške fakultete UL.

PRIJAVE DO: 5. september 2023

 

Več informacij o priložnostih lahko najdete na spletni strani.

Vedno pa se lahko obrnete na nas prek e-mail naslova gospodarstvo@uni-lj.si

Aktualne priložnosti za razvoj vaše ideje__PPZ UL

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411