Novica

Dogodki za študente - Karierni center Univerze v Ljubljani

Datum objave: 28.2.2022
Rock your Linkedin with Linkedin expert Mitja Korelc

Wednesday, 2. 3. 2022, at 14:00
Join us at the workshop where you will learn about how to create your own profile – focusing on keywords how to build (design) “your own brand” what is a basic profile and when to have a Premium profile, how to network using Linkedin, LinkedIn as a job search tool and so on.
Apply at POPR

Okrepitev pisnega komuniciranja

Sreda, 9. 3. 2022, ob 13:00
Pridružite se nam na delavnici, kjer boste spoznali temeljna pravila poslovnega komuniciranja, pravila glede sprejemljivega obdobja za odziv, način odziva glede na izziv, prijazne poslovne komunikacije in še in še …
Prijavite se prek POPR-a

Komunikacijske veščine za vsak žep

Četrtek, 10. 3. 2022, ob 14:00
Komunikacija je orodje, s katerim gradimo naše odnose … ali pa jih podiramo. Glavna stvar je, kako znamo ta orodja uporabljati. Na delavnici bomo spoznali najbolj uporabna komunikacijska orodja, ki nam pridejo prav v vsaki situaciji – s profesorjem, sovrstniki ali pa z natakarico kavarne na vogalu ulice.
Prijavite se prek POPR-a

Spimpaj svoj CV

Četrtek, 17. 3. 2022, ob 14:15
Si želite navdušiti delodajalca že pred razgovorom? Poskrbite, da bodo med vsemi življenjepisi opazili ravno vašega in vas povabili na razgovor! Pridite na delavnico, kjer boste spoznali, kaj je dober CV, katero obliko izbrati, kaj je to v CV-ju, kar delodajalce prepriča in še veliko več.
Prijavite se prek POPR-a

Priprava na »hitre zmenke« in razgovor za službo

Torek, 22. 3. 2022, ob 14:15
Kako se pripraviti na karierne hitre zmenke? Poznate “elevator pitch”? Kaj pa zaposlitveni razgovor, ko gre »zares«? Poznate najpogostejša vprašanja delodajalcev? Pridite na brezplačno predavanje, na katerem boste izvedeli vse o pripravi na razgovor.
Prijavite se prek POPR-a

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411