Novica

Evidenca izrečenih disciplinskih ukrepov

Datum objave: 11.10.2023

UL Fakulteta za elektrotehniko vodi evidenco o izrečenih disciplinskih ukrepih v skladu z 22. členom Pravilnika o disciplinski odgovornosti študentov Univerze v Ljubljani.

V študijskem letu 2022/23 Disciplinska komisija za študente UL FE ni prejela nobene prijave in ni vodila nobenega disciplinskega postopka za sum storitve disciplinske kršitve.

V študijskem letu 2021/22 Disciplinska komisija za študente UL FE ni prejela nobene prijave in ni vodila nobenega disciplinskega postopka za sum storitve disciplinske kršitve.

V študijskem letu 2020/21 Disciplinska komisija za študente UL FE ni prejela nobene prijave in ni vodila nobenega disciplinskega postopka za sum storitve disciplinske kršitve.

V študijskem letu 2019/20 je Disciplinska komisija za študente UL FE vodila en disciplinski postopek na osnovi prijave za sum storitve disciplinske kršitve po 6. točki 1. odstavka 6. člena Pravilnika, s tem, ko naj bi pri izvajanju študijskih obveznosti pri predmetu pri izdelavi domače naloge le-to študent prikazal kot svoje delo. Izrečen je bil ukrep:

  • disciplinski postopek se ustavi, saj disciplinska komisija na podlagi izvedenih dokazov ni ugotovila, da je študent disciplinsko odgovoren za očitano storitev disciplinske kršitve po 6. točki 1. odstavka 6. člena Pravilnika.

V študijskem letu 2018/19 je Disciplinska komisija za študente UL FE vodila en disciplinski postopek na osnovi prijave za sum plagiatorstva na oddano poročilo, izrečen je bil ukrep:

  • prepoved opravljanja študijskih obveznosti ali udeleževanja izobraževanj za časovno obdobje 3 mesecev.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411