Novica

Karierni dan za doktorske študentke in študente

Datum objave: 11.5.2022

Univerza v Ljubljani vabi na Karierni dan za doktorske študentke in študente, ki bo potekal 16. maja ob 14. uri preko Zoom platforme. Vse informacije o dogodku in prijavi so na voljo tukaj.

V uvodnem delu se bodo predstavila podjetja, ki iščejo posameznike z različnih področij. Sledili bodo hitri zmenki.

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.,

Je globalno podjetje, ki razvija in proizvaja zaganjalnike, alternatorje, motorje ter električne pogonske in mehatronske sisteme. Prepoznavni smo po inovativnosti in visoki kakovosti tehnološko naprednih proizvodov, ki jih  razvijamo v sodobno opremljenem razvojnem centru. Sedež podjetja je v Šempetru pri Gorici, hitro rastoča razvojna oddelka pa sta tudi v Ljubljani in Mariboru. V Sloveniji ima MAHLE še dve drugi proizvodni lokaciji: tovarno v Bovcu in livarno v Komnu.

Vabijo posameznike z različnih tehničnih področji, ki jih zanimajo karierne možnosti v podjetju.

Iskra d.o.o.,

Je globalno priznan ponudnik inteligentnih industrijskih rešitev in vrhunskih elektro-tehničnih izdelkov. Vabijo posameznike z različnih področji, ki jih zanimajo različne karierne možnosti v podjetju.

ZEMANTA  d.o.o.,

Zemanta od leta 2017 deluje pod okriljem Outbraina, ki priporoča vsebine in tako povečuje aktivnosti uporabnikov in ogledov strani na spletnih mestih, velikih medijskih hiš kot so CNN, BBC, MSN in Time Inc. Prav tako pa založnikom in vrhunskim blagovnim znamkam omogoča distribucijo svojih vsebin. Vsak mesec priporočajo 250 milijard izdelkov in videoposnetkov več kot pol milijarde ljudem po vsem svetu.

Zemanta zaposluje posameznike s področja razvoja, strojnega učenja ter podatkovne znanosti, pa tudi podpore strankam, pregledovanja vsebin in skladnosti, prava, financ, računovodstva…

Gen-I d.o.o.,

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Iščejo posameznike na področjih: Financ in kontrolinga (študentsko pripravništvo); V službi analitike (študentsko pripravništvo) in Analitika za področje prodaje (redno DM).

Abelium d.o.o.

Podjetje Abelium vabi vse strokovnjake z odličnim matematičnim znanjem in željo po učenju / razvoju programerskih veščin, predvsem s Fakultete za matematiko in fiziko in Fakultete za računalništvo in informatiko. Če si želiš svoje matematično znanje uporabiti v praksi in je razvoj inovativnih tehnoloških rešitev tisto, kar pritegne tvojo pozornost, potem so pravi naslov za vas.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411