Novica

Nagrada za najboljši študentski IKT projekt

Datum objave: 15.3.2023

Ali poleg študija ustvarjate kaj zanimivega? Razmišljate o testiranju svoje ideje? Ustvarjate še sami ali ste že našli ekipo? V vsakem primeru je pomembno, da svojo idejo predstavite čim večji publiki ali celo morebitnim poslovnim partnerjem! Prav tako pa lahko izkoristite ta dogodek za mreženje s podjetji/predstavniki podjetij.

Vabimo vas, da se kot študenti brezplačno udeležite jubilejne tridesete konference Dnevi slovenske informatike 2023 (https://dsi2023.dsi-konferenca.si/) in prijavite svojo idejo/projekt ter se potegujete za nagrado v vrednosti 500 EUR. Projekt mora biti povezan z uporabo IKT tehnologije in mora odsevati vašo inovativnost.

Svoj projekt čimprej prijavite na https://forms.gle/f5RRZiz9FQwJfP2DA


Konferenca Dnevi slovenske informatike je letni in osrednji dogodek za slovensko informatiko z dolgo tradicijo. Letos konferenca praznuje jubilejnih 30 let! Dogodka se vsako leto udeleži več sto predstavnikov iz oddelkov informatike in razvoja slovenskih podjetij, z univerz in iz javne uprave. Letos bo sicer konferenca še boljša kot lani, pa vendar si lahko za lažji občutek pogledate prijavljene študentske projekte iz lanskega leta: https://dsi2022.dsi-konferenca.si/natecaj/nagrada-za-najboljsi-studentski-ikt-proj.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411