Novica

Novo vodstvo Fakultete za elektrotehniko UL

Datum objave: 1.9.2023

S 1. septembrom 2023 je delo nastopilo novo vodstvo Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Vodstvo fakultete, z mandatom 2023-2027, sestavljajo:

Ob nastopu mandata je dekan prof. dr. Marko Topič zapisal: “V zadnjih letih smo močno napredovali – obnovljenih je bilo precej fakultetnih prostorov, pridobili smo veliko evropskih projektov in sredstev, razvili smo nove metode dela, uresničili mnogo zamisli ter se uspešno prilagodili zahtevnim razmeram v času korone. Iskreno se zahvaljujem dosedanjemu vodstvu za uspešno vodenje, še posebej dekanu prof. dr. Gregorju Dolinarju.

Pred nami so novi izzivi in številni projekti, nove ideje in dela nam ne bo zmanjkalo. Če želimo biti uspešni, bo potrebno dobro sodelovati – v naši hiši so zaposleni vrhunski strokovnjaki ter odlično pedagoško in tehnično osebje, ki jih podpirajo visoko kvalificirane strokovne službe. Samo skupaj bomo zmogli sprejeti izzive, ki nam jih prinaša hiter tehnološki napredek  ter spremembe, ki jih je in jih bo še povzročil razvoj umetne inteligence.

Verjamem, da bomo zmogli in v prihodnjih letih s skupnimi močmi še utrdili status naše fakultete kot vodilne slovenske pedagoške, znanstveno raziskovalne in strokovne institucije na področju elektrotehnike in širše.”

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411