Novica

Predavanje: Zmagovalna miselnost

Datum objave: 2.4.2023

Torek, 18. 4. 2023, ob 13.30 (do 15.00)

Dostop na spletu

Za lažje spopadanje z neuspehi in premagovanje ovir, ki so del vsakega življenja, je potrebna sprememba v načinu razmišljanja. Vljudno vas vabimo na webinar, na katerem vam bo prof. dr. Matej Tušak predstavil, kako naravnamo svoje ravnanje in razmišljanje tako, da bo zmagovalno.

Pokazal bo, na kakšen način razmišljajo športniki, kakšna je njihova pot do uspeha, kaj vse je potrebno, da dosežemo uspeh. Spoznali bomo pomen motivacije, iskanja vzrokov pri sebi, vztrajnosti in samodiscipline, samozavesti, postavljanja ciljev, čustvene inteligentnosti, odgovornosti in še nekaterih drugih dejavnikov, ki ključno določajo pot do uspeha. To boste lahko preslikali tudi na svoje osebne cilje in predvsem tam, kjer se vam pojavljajo ovire in izzivi, na primer: težave in odlašanje z učenjem ter pripravo na izpit, iskanjem zaposlitvenih možnosti, premagovanjem osebnih težav … Za zmago je potrebno ukrepanje in akcija, zato se nam pridružite na webinarju Zmagovalna miselnost.

Vabljeni k prijavi in udeležbi!
Več informacij in prijava >>

Izvajalec

Webinar bo izvedel red. prof. dr. Matej Tušak. Študiral je psihologijo na Filozofski fakulteti UL, zaposlen je na Fakulteti za šport in Filozofski fakulteti UL, kjer predava psihologijo in psihologijo športa. Predava tudi na podiplomskem študiju Medicinske fakultete, na univerzah v Zagrebu, Splitu, Skopju, Mostarju, Trstu in Celovcu. Dela tudi na inštitutu za šport in se aktivno ukvarja v procesu psihične priprave športnikov na tekmovanja, ukvarja se tako z vrhunskimi športniki kot tudi z otroki, mladinci in amaterskimi športniki. Je avtor različnih knjig in preko 300 znanstvenih člankov. Veliko predava po športnih društvih, šolah, vrtcih, podjetjih in vodi najrazličnejše delavnice na temo stresa, spoprijemanja s stresom, motivacije, agresivnosti, osebnostne rasti, teamskega dela, učinkovite komunikacije in mnogih drugih psiholoških fenomenov.

Prijava

Na dogodek se prijavite v POPR-u>> (študenti UL s svojo digitalno identiteto).

Ostali se registrirajte v ustrezno skupino v portal POPR ter izpolnite registracijski obrazec. Po prejemu potrditvenega e-sporočila se vpišete v portal z izbranim uporabniškim imenom in geslom in poiščete dogodek Zmagovalna miselnost.

Tisti, ki portal POPR že uporabljate, se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom.

Imate vprašanje?

Pišite nam: kc@uni-lj.si

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411