Novica

Prednovoletna prireditev

Datum objave: 19.12.2022

Na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani bo v četrtek, 22. decembra, ob 12. uri v predavalnici P1 potekala prednovoletna prireditev.

Spomnili se bomo uspehov v letošnjem letu, podelili nagrade in priznanja ter prisluhnili krajšemu predavanju z naslovom “Obrnjena učilnica”, ki ga bo izvedel izr. prof. dr. Marko Jankovec.

Obrnjena učilnica

Koronsko obdobje je v pedagoškem delu poleg mnogih nevšečnosti in splošnega nelagodja prineslo tudi veliko dobrega. Poleg hitrega razvoja tehnologij tudi tektonske premike v paradigmi podajanja znanj, kot je pouk na daljavo, snemanje predavanj, oddaljene laboratorijske vaje in spletno preverjanje znanja. Sedaj, v postkoronskem obdobju, ko smo se vrnili nazaj v ustaljeno pedagoško prakso nam je ostalo veliko pripravljenega materiala, ki ga lahko s pridom izkoristimo in ga prilagodimo novim generacijam študentom, ki jim je bila tovrstna tehnologija že položena v zibelko. Eden od možnih pristopov je tudi OBRNJENA UČILNICA, ki je sicer že star didaktični koncept, ki pa z novimi pristopi zaživi v povsem novi luči.

Vljudno vabljeni!

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411